Dit is de trailer van de nieuwe horrorfilm met Shay Mitchell in de hoofdrol

Schijt je in je broek bij het zien van een horrorfilm en blijven de beelden je weken achtervolgen in je slaap? Maak je het licht uit om vervolgens als een snelle planga naar je bed te racen? Neem dan een scherpe bocht naar links en lees niet verder. De nieuwe horrorfilm met niemand minder dan Pretty Little Liars’ Shay Mitchell in de hoofdrol is namelijk scary as fuck.

Horrorfilm met Pretty Little Liars’ Shay Mitchell

Horrorfilms geven je rillingen en een kick tegelijk. Je wilt niet kijken en je handen voor je gezicht houden, maar tegelijkertijd wil je wel alles meekrijgen. De nieuwe horrorfilm is voor de echte horrorfreaks onder ons.

The Possession of Hannah Grace

Vanaf 29 november draait The Possession of Hannah Grace in de bioscoop. Het verhaal gaat over Megan, gespeeld door Shay Mitchell, die nachtdiensten draait in een mortuarium. Als het lijk van Hannah binnenkomt blijkt er nog een kwade geest in haar lichaam aanwezig te zijn, die zich maar al te graag wilt nestelen in een nieuw lichaam.

Megan gelooft het allemaal wel. Als je dood bent, ben je gewoon dood toch? Toch begint ze te twijfelen wanneer ze rare geluiden hoort en ongewone dingen ziet. Het belooft een angstaanjagende film te worden, dat weten we wel.

Dit is de beruchte trailer, als je durft:

The Possession Of Hannah Grace – HD trailer

Bekijk nu de eerste trailer van THE POSSESSION OF HANNAH GRACE van regisseur Diederik van Rooijen. 29 november in de bioscoop.

De trailer van The Haunting of Hill House kun je nu zien en is DOODENG

Reageer op artikel:
Dit is de trailer van de nieuwe horrorfilm met Shay Mitchell in de hoofdrol
Sluiten