Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 27 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Slenderman is de nieuwe horrorfilm die je weken nachtmerries gaat geven

De ene na de andere super enge horrorfilm komt in de bioscoop en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Er is een nieuwe film op komst en we weten zeker dat je er minimaal een week minder goed door slaapt. Durf jij?

Slenderman

Even serieus, wat is er nou leuker dan een paar uur lang intens bang te zijn door een film die je kijkt? Niks, toch? Een avondje griezelen met je vriendinnen op de bank vinden we fantastisch. Als je op zoek bent naar een film die je de stuipen op het lijf jaagt, stop met zoeken.

Slenderman de film is ontstaan vanuit een meme die in 2009 op het internet verscheen. Slenderman is lang, eng en zeker niet iemand die je ‘s nachts wilt tegenkomen voor je huis. De film komt officieel in augustus in de bioscopen.

Verhaallijn

De verhaallijn is nou niet bepaald een romantische comedy. Nadat een meisje vermist raakt, besluiten haar vriendinnen alles eraan te doen haar terug te vinden. Via haar zoekgeschiedenis op internet komen ze terecht bij het enge figuur.

Mensen in horrorfilms lijken altijd belachelijk dom, dus de drie chicks besluiten de stappen te volgen om Slenderman op te roepen en hun vriendin terug te vinden. As if.

Eén van die meiden gaat dus het bos in ‘s nachts om haar te zoeken (want dat is iets wat je doet), en het blijkt een slecht idee te zijn. Toevallig is Slenderman daar ook en zodoende heeft deze meid Slenderman in hun leven gebracht. Vanaf daar gaat alles bergafwaarts en zijn we allemaal bang voor de afloop.

Houd je van horror? Dan wil je dit ook zien.

Bestaat er zoiets als té eng? Deze horrorfilm draait vanaf deze week in de bioscoop

Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Slenderman is de nieuwe horrorfilm die je weken nachtmerries gaat geven
Sluiten