Wil je zien – Deze horrorfilms op Netflix zijn ideaal voor Halloween

De herfst is aangebroken en dat betekent Halloween. Één van de traditionele dingen om te doen tijdens deze maand is onder de dekens kruipen en een hoop horrorfilms aanzetten. Of je nu zin hebt in een bloederige horrorfilm of een spannende thriller, we got you. Wij hebben de beste griezelfilms voor jou op een rijtje gezet.

Met klassiekers als A Nightmare On Elm Street tot de nieuwe thriller Ratched. Zet de popcorn maar klaar.

Halloween

Dit jaar draait het niet om de trick & treats, maar om griezelfilms. Hoewel Halloween anders zal zijn dan de vorige jaren, blijft het nog steeds leuk. Deze Halloween geeft je namelijk de kans om de beste griezelfilms te kijken. Gelukkig speelt Netflix hier op in met een aanbod aan horrorfilms, perfect voor de horrorfanaten. Let’s get spooky.

1. The Haunting of Bly Manor

Heb je The Haunting of Hill House gezien? Dan moet je ook zeker deze serie kijken tijdens Halloween. The Haunting of Bly Manor speelt zich af in de jaren tachtig in Engeland. Ze wonen op het Bly Manor-landgoed samen met hun chefkok, tuinman, huishoudster en hun nieuwe au pair. Niets is wat het lijkt op het landgoed en er zijn duistere geheimen die wachten om ontdekt te worden. De serie is te zien vanaf 9 oktober op Netflix.

2. A Nightmare On Elm Street

De klassieker A Nightmare on Elm Street uit de jaren tachtig kreeg in 2010 een remake. De versie is niet meer hetzelfde als het origineel en gaat meer in op het ontstaan van Freddy Krueger. Een vriendengroep wordt in hun dromen achtervolgt door een griezelig figuur bedekt met brandwonden en met scheermessen aan zijn handen. De vriendengroep komt erachter dat ze elkaar al langer kennen dan ze denken. Ze delen samen een verleden dat te maken heeft met de moord op Freddy Krueger. Hoe meer herinneringen ze krijgen, hoe meer dodelijke gevolgen.

3. The Babysitter: Killer Queen

De film is het vervolg van The Babysitter dat uitkwam in 2017 op Netflix. In Killer Queen zien we opnieuw Cole. Hij wordt nog steeds achtervolgd door de gruwelijke gebeurtenissen van jaren geleden. Zijn buurmeisje Melanie, waarop hij verliefd is, nodigt hem uit om mee te gaan naar een feestje. Tijdens het feest duiken er oude vijanden op en Cole moet er alles aan doen om te overleven.

4. The Invitation

Deze thriller mag niet ontbreken in je griezellijst voor Halloween. De thriller begint langzaam, maar is heel spannend. Will gaat samen met zijn nieuwe vriendin Kira op bezoek bij zijn ex. Zijn andere vrienden zijn ook uitgenodigd voor een gezellige avond. Maar alles veranderd wanneer Ede, zijn mysterieuze ex, en haar nieuwe vriend David een vreemde video laten zien waarin duidelijk wordt waar ze zich onlangs bij hebben aangesloten.

5. Rebecca

Rebecca is een spannende thriller over rijke weduwnaar Maxim en zijn nieuwe jonge vrouw. Het stel besluit naar zijn landgoed te verhuizen, maar daar blijkt de geest van zijn overleden vrouw Rebecca nog rond te spoken. De sinistere huishoudster helpt een handje mee om haar erfenis in leven te houden. De film is te zien vanaf 21 oktober, net op tijd voor Halloween.

Reageer op artikel:
Wil je zien – Deze horrorfilms op Netflix zijn ideaal voor Halloween
Sluiten