Durf jij? Deze nieuwe horrorfilm op Netflix is volgens horrorfans de engste van dit jaar

Eerder schreven we al dat Netflix deze maand maar liefst vijf nieuwe horrorfilms lanceert. Fantastisch nieuws voor horrofans natuurlijk, maar er zit één film in deze selectie die écht angstaanjagend schijnt te zijn. Wij vertellen je waarom de Netflix-Original Eli op jouw lijstje moet staan.

Na het zien van de trailer wisten wij namelijk al genoeg. Dit is een film waar je aardig wat slapeloze nachten van krijgt.

Nieuwe horrorfilms op Netflix

Over twee dagen is de nieuwe film op Netflix te zien en menig horrorfan kan niet wachten. De film belooft namelijk een van de populairste horrorfilms dit jaar te worden, maar waarom?

Oké, om te beginnen is de film gemaakt door de producenten van Haunting of Hill House en dan weet je al hoe laat het is. Die Netflix-serie was namelijk wat ons betreft de beste horrorserie die afgelopen jaar online kwam.

Ten tweede speelt er iemand in de serie die velen onder ons kennen: Sadie Sink. Zij kroop in de rol van Max in onze favoriete serie Stranger Things. Acteren kan deze meid zeker, dus het verhaal van de film wordt vast en zeker overtuigend gebracht.

Het verhaal van Eli

Helemaal leuk en aardig natuurlijk, maar jullie willen vast weten waar de film daadwerkelijk over gaat. De film gaat over Eli, een elfjarig jongetje die lijdt aan een heftige auto-imuumziekte. Hij mag nooit naar buiten en heeft vrijwel zijn hele leven in huis geleefd.

Op een gegeven moment krijgen zijn ouders het briljante idee om hem naar een speciale kliniek te brengen. Zoals altijd is deze kliniek gevestigd in een vreselijk eng huis waar je nachtmerries van krijgt als je er alleen al naar kijkt.

Verrassend genoeg blijken de doktoren die Eli helpen niet helemaal oké te zijn. Sterker nog, ze maken het jongetje nog zieker en er gebeuren allerlei afschuwelijke dingen. Zin in. Durf jij te kijken?

Reageer op artikel:
Durf jij? Deze nieuwe horrorfilm op Netflix is volgens horrorfans de engste van dit jaar
Sluiten