Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 31 okt 2018

6 hotels in Nederland om kerst door te brengen als een luxepoes

Geen zin in je schoonouders of het uitzitten van saaie diners met kerst? Logisch. Wie weet kun je je lover wel overhalen om samen een hotel te boeken tijdens de feestdagen. Deze zes hotels zijn voorzien van de nodige luxe en je mag best wel eens uitpakken in de decembermaand.

1. Kerst in hartje Amsterdam

Op Eerste Kerstdag betaal je maar €171,- voor dit hotel. En ja, dat kost wat, maar daar krijg je echt heel veel luxe voor terug en dat mag best wel met kerst. Hotel Pestana ligt aan het water in hartje Amsterdam én heeft vijf sterren.

Geniet met je lover van een heerlijk warm bad en een glaasje bubbels in jullie waanzinnig mooie hotelkamer met kingsize bed. Jullie mogen trouwens ook gebruik maken van het zwembad en de wellness-gelegenheden van het hotel.

Adres: Amsteldijk 67, Amsterdam

2. Luxe in Maastricht

Als je deze Kerstmarkt Special boekt ontvang je een welkomstdrankje of kersttraktatie bij aankomst in het hotel. Daar doe je het toch voor?! Dit hotel ligt buiten het centrum van Maastricht in een poepchic landgoed.

Het ontbijt zit bij dit arrangement van €109,- inbegrepen. Nadat je hebt uitgeslapen en ontbeten kun je nog snel gaan kerstshoppen in het centrum óf een bezoekje brengen aan de kerstmarkt.

Adres: Hoge Weerd 4, Maastricht

3. Nhow in Rotterdam

Vanuit je hotelkamer kijk je uit op de skyline van Rotterdam en die ziet er prachtig uit met kerst. Op Eerste Kerstdag betaal je €85,- voor een hotelkamer in deze toffe stad. Je kunt er ook nog voor kiezen om een ontbijtje bij te boeken. Uiteten doe je natuurlijk in de Witte de Withstraat.

Adres: Wilhelminakade 137, Rotterdam

4. Uitwaaien aan zee

Met de feestdagen mag je absoluut uitpakken en je onderdompelen in overbodige luxe. Of nou ja, overbodig is het niet helemaal want na een jaar hard werken mag er lekker uitgerust worden in Grand Hotel Huis ter Duin.

Er is een speciale website voor de feestdagen en dat belooft veel goeds. Je kunt optioneel een kerstbrunch- of diner bijboeken want op een lege maag kun je geen strandwandeling maken.

Adres: Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk

5. Vier kerst op een wellness boot

Tijdens de feestdagen wil je eigenlijk de hele dag door relaxen, waar kun je dat beter doen dan op een wellness boot? Dobber in het zwembad, ontspan in de sauna en het stoombad of ga in de whirlpool. Er zit een hotel bij de boot en daar kun je met kerst overnachten voor€99,- inclusief ontbijt. Je betaalt wel nog voor de entree op de boot.

Adres: Hoogveldseweg 1, Mill

6. Vijf sterren in Den Haag

Dicht bij zee, maar toch middenin de stad. Hotel Des Indes in Den Haag heeft vijf sterren en het interieur is adembenemend mooi. Tijdens de feestdagen verblijf je hier voor €189,- per nacht en voel je je net een prinses *boekt hotelkamer*. Hadden we al verteld dat er ook een zwembad is?

Adres: Lange Voorhout 54-56, Den Haag

Geen zin om in Nederland te blijven met de feestdagen? Dan is dit hotel helemaal het einde:

Vriendinnenweekend? Dit barbieroze hotel in Ibiza is de nieuwste hotspot

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 hotels in Nederland om kerst door te brengen als een luxepoes
Sluiten