admin
admin Entertainment 3 apr 2018

Hottie van de week: Wonder Woman Gal Gadot

Ze zat in het Israëlische leger, staat als model op vele covers en speelde de rol van haar leven terwijl ze zwanger was. Daarnaast blijkt ze ook nog eens enorm eerlijk en echt te zijn. Dit is Gal Gadot; een real life wonder woman.

Gal Gadot-Versano (32) werd geboren in Israël. Op haar 18e won ze met haar knappe bekkie de titel van Miss Israël en vertegenwoordigde Israël tijdens de Miss Universe-verkiezing van 2004. Ze vond het hele mediacircus maar een overdreven gedoe en saboteerde de boel door in een spijkerbroek te verschijnen (not done!) en interviewvragen heel kortaf te beantwoorden. Het werkte, ze haalde de eindronde niet. In plaats van in een bikini rond te paraderen, begon ze – zoals alle Israëlische burgers – aan haar verplichte dienstplicht van twee jaar in het leger.

Model en stuntvrouw

Vervolgens ging ze rechten en internationale relaties aan de universiteit studeren. In haar vrije tijd verdiende ze bij als model in campagnes voor Miss Sixty, Gucci en Jaguar. Zo stond ze op de covers van Cosmopolitan, Glamour en Bride Magazine. Wanneer een casting director haar eens vroeg of ze ooit aan een filmcarrière had gedacht, vond ze zichzelf ‘te serieus en te intelligent’ om actrice te zijn. Toch werd ze in 2009 gecast voor haar eerste filmrol: als Gisele Yashar in Fast & Furious, de vierde film uit de franchise reeks. Later speelde ze ook mee in Fast Five en Fast & Furious 6. In alle drie de films deed deze stoere chick haar stunts zelf.

Israël meets Amsterdam

Op een feestje in 2006 werd ze door vrienden voorgesteld aan de Israëlische projectontwikkelaar Yaron Versano (38) en ze kregen een relatie. Yaron Versano is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Het stel trouwde in 2008 en wonen nu in Tel Aviv. Ze hebben twee dochters: Alma en Mary.

6 uur training per dag

De opnamen voor de film Wonder Woman startten in 2014. Gal speelt de hoofdrol van amazone Diana Prince. Een rol waarvoor ze maandenlang 6 uur per dag trainde om het atletische lichaam te ontwikkelen van een amazone en alle technieken onder de knie te krijgen. Zo deed ze aan kungfu, capoeira, kickboksen en jiu-jitsu, ze leerde paardrijden en met een zwaard vechten. Gal kwam hierdoor zo’n 8 kilo aan spiermassa aan.

Zwanger

In 2017 moesten er voor Wonder Woman wat reshoots werden gedaan. Gal was toen al 5 maanden zwanger en haar buikje was niet meer te verbergen. Voor close-ups van haar gezicht was haar zwangerschap geen probleem. Maar voor shots waarin haar hele lichaam in actie te zien is, moest haar buik worden weggewerkt. De stylisten hebben daarvoor een deel van haar outfit weggeknipt en vervangen voor een groene lap stof zodat in het post-productieproces haar taille digitaal kon worden bewerkt.

Down to earth

Op haar Instagram deelt Gal Gadot quotes van Martin Luther King, haar stunning red carpet outfits en haar coverfoto’s op tijdschriften. Maar ook heerlijke down to earth foto’s van bordjes met eten (ze houdt van eten) en make-uploze selfies om te laten zien wat slapeloze nachten met een 2 jonge kinderen met je doet.

Meer van Gal Gadot zien? Wonder Woman en Justice League zijn nu te koop op DVD en BluRay.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hottie van de week: Wonder Woman Gal Gadot
Sluiten