Hou op, hoor: Kourtney Kardashian is ook zwanger

Is dit een soort sociaal experiment? Volgens Life & Style is ook Kourtney Kardashian zwanger, als vierde van de Kardashian-Jenner-zusjes.

De oudste Kardashian zou in verwachting zijn van haar vierde kindje, dat een halfbroertje of -zusje wordt van Mason, Penelope en Reign. Het kind is namelijk (hopelijk, waarschijnlijk etc) niet van Scott Disick, maar van Younes Bendjima, het 24-jarige model met wie Kourtney al ongeveer een jaar samen is.

Kourtney Kardashian zwanger

Kourtney heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze droomt van een groot gezin – ze heeft eerder gezegd wel zes kinderen te willen. Nou, daar zijn we dan bijna. Haar nieuwe telg zal ook voldoende neefjes en nichtjes hebben om mee te spelen, aangezien haar zusjes Kylie (20), Khloé (33) en Kim (36) ook kindjes op komst hebben. Kan iemand Kendall even in de gaten houden?

Nantucket, I love you.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney en Younes’ insider

“She was thrilled to learn she was expecting,” vertelt een ~*bron*~ aan Life & Style. De bron voegt ook toe dat Kourtney en Younes het alleen nog vertellen aan hun naasten en goede vrienden, wat betekent dat deze bron een verdomde snitch is. Verder voegt hij/zij toe: “She loves being part of a large family and having so many siblings and she wants the same for Penelope, Mason, and Reign.”

Life & Style

Reageer op artikel:
Hou op, hoor: Kourtney Kardashian is ook zwanger
Sluiten