11x housewarming cadeaus waar je écht wat aan hebt

Zodra één van je vrienden is verhuisd is het tijd voor een housewarming. Je krijgt een rondleiding door het huis, je zegt dat je het prachtig vindt en daarna is het tijd om te borrelen (the fun part). Op zo’n verhuisfeestje kom je natuurlijk niet aan met lege handen, maar verder dan cadeaus als een geurkaars of fles wijn komen we vaak niet. Daarom hebben wij elf housewarming cadeaus voor je verzameld die daadwerkelijk nuttig zijn.

Uit beleefdheid nemen we een aardigheidje mee, meestal iets leuks voor in de nieuwe crib. Vaak zijn dit dingen als geurstokjes of andere onnodige cadeaus. Dingen die de nieuwe eigenaren van het huis binnen no time weg Marie Kondo’en, waarna jouw presentje voor altijd een opgeborgen en ongebruikt bestaan lijdt. Zonde, want er zijn genoeg cadeaus die wel gebruikt gaan worden en wij hebben een aantal leuke op een rijtje gezet.

1. WC kalender – €12,95

Dit zijn van die dingen waarvan je niet beseft dat je het nodig hebt, totdat je ze krijgt. Je vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn én nooit jouw verjaardag vergeten.

verjaardagskalender housewarming cadeaus

2. Champagneglazen – €21,95

Aan longdrink- en wijnglazen wordt vaak al gedacht, maar champagneglazen worden vaak vergeten. Daarom is dit het perfecte housewarming cadeautje. En even, hoe leuk zijn deze?

champagne glazen housewarming cadeaus

3. Een goede olijfolie – €17,95

Een fancy olijfolie tilt ieder keukenblad (en iedere maaltijd) naar een hoger niveau. Ook is het super nuttig, want iedereen bakt en braadt. Zelfs een kant-en-klare kipschnitzel wordt haute cuisine als je het hierin bakt.

olijfolie housewarming cadeaus

4. Tissuebox – €8,18

Omdat een kartonnen tissuebox je interieur nogal verpest, hebben wij dit schattige tissue-huisje nodig in ons leven. En je vrienden dus ook.

tissue box housewarming cadeaus

5. Deurstopper – €27,95

Een deurstopper klinkt misschien als een suf cadeau, maar design deurstoppers zoals deze veranderen de game.

deurstopper housewarming cadeaus

6. Pistool vaas – €10,95

Dit lijkt misschien op een heel rebels beeldje, maar eigenlijk is het een vaas. Om het helemaal compleet te maken doe je er nog een leuk bloemetje bij.

vaas housewarming cadeaus

7. Roze gereedschapsset – €24,95

Hoewel het huis nu nog tip top in orde is, gaat er in de toekomst gegarandeerd iets kapot in dit paleisje. Als dat moment daar is, repareren ze het met jouw fabulous cadeau.

gereedschappen housewarming cadeaus

8. Bijzondere borden – €18,35

Deze borden zijn perfect om je hapjes op te presenteren of gewoon je boterham van te eten. Hoe dan ook, borden zijn super handig.

bord housewarming cadeaus

9. Houten serveerplank – €24,95

Deze houten plank ademt ‘borrelen en hapjes’ en iedereen houdt van ‘borrelen en hapjes’, dus hiermee zit je altijd goed.

plank housewarming cadeaus

10. Maatbekertjes – €16,50

Is jouw net verhuisde vriend(in) een echte keukenprinses? Dan zal deze dolblij zijn met deze schattige maatbekertjes.

maatbekers housewarming gifts

11. Cocktailset – €29,99

Eerlijk, wie wilt deze roségouden cocktailset nou niet in huis hebben?

cocktailset housewarming cadeaus

Een simpele hack om het verhuizen van kleding een stuk makkelijker te maken

Reageer op artikel:
11x housewarming cadeaus waar je écht wat aan hebt
Sluiten