Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 27 mrt 2020

Zo zorg je ervoor dat je huis een fijne plek wordt om heel veel tijd door te brengen

Binnenblijven is belangrijker dan ooit, thuiswerken is de nieuwe norm en social distancing staat bovenaan je to-do lijst. In deze periode brengen we ineens meer tijd in ons eigen huis door dan ooit. En daarom is het heel belangrijk om van dat huis een comfortabele en fijne plek te maken. Het is namelijk niet alleen je kantoor, maar ook een plek om tot rust te komen.

Wij delen de beste items om ervoor te zorgen dat je huis de fijnste plek is waar je kunt zijn.

1. Kandelaar van &Klevering – De Bijenkorf (€24,95)


Kandelaars zijn altijd goed voor dat extra beetje sfeer in huis. Deze gouden kandelaar van &Klevering zorgt niet alleen voor sfeer, je krijgt ook een zomers gevoel door de palmbladeren.

De Bijenkorf

2. Fluitketel van Le Creuset – De Bijenkorf (€62)


Niets lekkerder dan met een grote kop thee op de bank zitten. Hoog tijd om dus eens een mooie waterkoker of fluitketel in huis te halen. Deze fluitketel is stijlvol en past in elk interieur.

De Bijenkorf

3. Geurkaars van diptyque – De Bijenkorf (€50)


Naast een kandelaar heb je natuurlijk ook een lekkere geurkaars (of drie) nodig. En er bestaan geen lekkerdere geurkaarsen dan die van diptyque. Kost wat, maar dan heb je ook wat. En in deze periode kan je er extra van genieten.

De Bijenkorf

4. Plantenstandaards – Made.com (€79)


Het wordt weer lente dus het is hoog tijd om wat groen in huis te halen. Weet je nog niet helemaal hoe je de planten wil stijlen? Dan zijn deze plantenstandaard het antwoord. Door het standaard passen planten in elk interieur en haal je toch wat extra groen in huis.

Made.com

5. Bijzettafels – Made.com (€199)

Ben je je huis aan het herinrichten en wil je wat meer kleur in je interieur? Deze bijzettafels zijn perfect voor in een modern interieur die wel een fleurige touch kan gebruiken.

huis comfortabel
Made.com

6. Poster van The Poster Club – De Bijenkorf (€89)

Ben je op zoek naar wat meer kunst in je huis? Zoek dan niet langer, want The Poster Club heeft de mooiste abstracte posters voor in jouw interieur. Geeft net dat beetje extra.

huis comfortabel
De Bijenkorf

7. Pannenset van BK – De Bijenkorf (€159)

Nu we meer thuis zitten, zijn we ook aangewezen op onze eigen kookkunsten. Kom je erachter dat je eigenlijk helemaal geen goede pannen in huis hebt? Dan is dit het moment om die aan te schaffen.

huis fijne
De Bijenkorf

8. Speaker van Sonos – De Bijenkorf (€499)


Niets fijner dan fijne muziek draaien terwijl je thuis bent. Via WiFi verbind je makkelijk je telefoon of iPad met de speaker en vult de muziek de ruimte.

huis comfortabel
De Bijenkorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo zorg je ervoor dat je huis een fijne plek wordt om heel veel tijd door te brengen
Sluiten