Cute – Dit zijn de huisdieren van onze 5 favoriete celebrities

Dat katten- of hondenplaatjes ervoor zorgen dat je dag binnen no-time tien keer beter wordt na het zien van die schattige viervoeters, is nothing new. We komen nogal wat tegen. Op Pinterest, op Facebook óf op de Gram. Hoog tijd om de schattige huisdieren van onze favoriete celebrities onder elkaar te zetten.

You’re welcome.

Huisdieren van celebrities

Naast alle andere posts die leuk zijn om te volgen van celebrities, worden we toch het meest vrolijk van foto’s met hun viervoeters. Ben je klaar voor wat cuteness? Dít zijn de schattige viervoeters van onze vijf favoriete celebrities.

1. Tarzan (Camila Cabello & Shawn Mendes)

Deze maand besloten Camila Cabello en Shawn Mendes hun gezin uit te breiden met puppy Tarzan. We zagen het schattig beestje in een video waar Shawn Tarzan vasthoudt. De caption is trouwens ook on point: “During uncertain times like this we need a reminder that sweet miracle things like puppies exist in the world too, meet the new member of the pack: Tarzan!”

2. Dexter (Dua Lipa & Anwar Hadid)

Na een jaar te hebben gedate, vonden Dua Lipa en Anwar Hadid het tijd voor de kers op de taart: puppy Dexter. Ze besloten de puppy te adopteren. Adopt, don’t shop.

3. Porky Basquiat, Waldo én another one (Joe Jonas & Sophie Turner)

Sophie Turner en Joe Jonas hebben in 2017 hun eerste hond geadopteerd: Porky Basquiat. Een jaar later kwam Waldo in hun leven en dít jaar is het stel gespot met drie honden. Cute.

4. Panda (Priyanka Chopra & Nick Jonas)

Panda is de nieuwste aanwinst van Priyanka Chopra en Nick Jonas. Priyanka Chopra had – voordat ze begon te daten met Nick – al een hondje, Diana. In 2019 kwam daar een ander hondje bij, toen Priyanka besloot om Nick te verrassen met een hond voor hun eenjarig jubileum. Afgelopen zomer kwam de derde aanwinst: hondje Panda.

5. Bridgette (Kris Jenner & Corey Gamble)

Begin dit jaar besloten Kris Jenner en Corey Gamble een hond te nemen. Goldendoodle Bridgette werd officieel lid van de cast van Keeping Up With the Kardashians in september.

Zelf aan het overwegen een hond te nemen? Check dan eerst wat het beste bij je sterrenbeeld past.

Reageer op artikel:
Cute – Dit zijn de huisdieren van onze 5 favoriete celebrities
Sluiten