Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 9 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Je kan je aanmelden als huizenoppas en wie weet slaap je wel in een miljoenenvilla

De meesten van ons dromen al over onze volgende vakantie, maar dat betekent ook dat we eventjes moeten sparen. Of toch niet? Je kan namelijk gratis een getaway organiseren door je op te geven als huizenoppas. De kans bestaat dat jij betaald een paar weken in een prachtig onderkomen mag verblijven.

Dat klinkt natuurlijk helemaal fantastisch, maar er zit wel een klein addertje onder het gras. De kans bestaat namelijk ook dat je moet oppassen op een paar katten of honden, maar dat nemen we uiteraard voor lief. Daarnaast zijn niet alle huizen waar je op kan passen op z’n zachtst gezegd even mooi.

Huizenoppas als goedkope vakantie

Op de website genaamd huizenoppassite.nl kan je je aanmelden als huizenoppas. Dit houdt in dat je een tijdje logeert in (bijzondere) huizen om de plantjes water te geven, op dieren te passen of gewoon om het netjes te houden. Andere websites waar je je kunt aanmelden als huizenoppas zijn holidaylink.com en huisoppas.nl.

Wat hier zo relaxed aan is? Het betekent dat je tijdelijk geen huur betaalt, je de wereld rond kan reizen en je mogelijk een periode in een miljoenenvilla kan wonen. Er staan namelijk aardig wat pareltjes op de website en wij hebben er totaal geen problemen mee om in een van deze prachtige optrekjes te verblijven.

Maar voordat je je huur opzegt, raden we wel aan om eerst even goed te zoeken op de website. Naast de paar strandhuizen en villa’s, staan er namelijk ook aardig wat minder mooie huizen op de website. Maar goed, als je netjes bent en geen problemen hebt met honden of katten, kan dit zomaar de goedkope vakantie van je dromen worden.

Elle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je kan je aanmelden als huizenoppas en wie weet slaap je wel in een miljoenenvilla
Sluiten