De officiële trailer van Hustlers met Cardi B, J. Lo en Lili Reinhart is uit en die belooft veel

Eerder schreven we al over de film ‘Hustlers’ met de beste. cast. ooit. Onder andere actrice Jennifer Lopez, rapper Cardi B en Riverdale’s Lili Reinhart spelen in de film over badass strippers. De officiële trailer is sinds gisteren uit en daar krijgen we het spontaan warm van.

Een film met een cast als deze kan natuurlijk niet anders dan een groot succes worden. De trailer geeft ons alvast een voorproefje van de film en die belooft fantastisch te worden.

Hustlers de film

Goed, J.Lo, Lili Reinhart en Cardi B spelen in de stripperfilm, maar de cast is nog groter. Ook Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer en Madeline Brewer (The Handmaid’s Tale) zijn onderdeel van Hustlers.

Mocht je vergeten zijn waar de film ook alweer over gaat, refreshen we maar wat graag je geheugen. De film gaat over een groep New Yorkse strippers die een hele zooi aan rijke Wall Street mannen oplicht. Ze drogeren de mannen en gaan aan de haal met hun credit cards. Bekijk snel de trailer hieronder.

De trailer van Hustlers

De trailer start met J. Lo die Constance leert wat ze met de paal aanmoet. Deze scene zelf is natuurlijk al iconisch want hallo, een strippende Jennifer Lopez.

“The game is rigged, and it does not reward people who play by the rules. It’s like robbing a bank, except you get the keys,” horen we haar personage later zeggen. De trailer bestaat verder gewoon uit shots van de vrouwen die bezig zijn met het scammen van de mannen. Al met al ziet het er super badass uit en kunnen we niet wachten tot 19 september.

Reageer op artikel:
De officiële trailer van Hustlers met Cardi B, J. Lo en Lili Reinhart is uit en die belooft veel
Sluiten