Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 5 dec 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de meest iconische Kardashian-ruzies op een rijtje

Naast de beeldschone selfies staan de Kardashians ook bekend om hun ruzies die nogal vaak uit de hand lopen. In de afgelopen jaren hebben we kunnen smullen van alle relletjes, daarom staan de meest hysterische ruzies hier op een rijtje.

De wereldberoemde familie wordt al jaren gevolgd door camera’s. Een tripje naar het buitenland of het dagelijkse dilemma over welke salade ze moeten nemen, wordt op beeld vastgelegd. Daarnaast zien we ook regelmatig bonje voorbij komen in de familie, waar we stiekem van genieten. Hieronder vind je een paar iconische relletjes die we je niet willen onthouden.

1. Ski trip

Wat een gezellige vakantie met de hele familie had moeten worden, werd een groot drama. De familie kon het asociale gedrag van Kim niet echt waarderen en moeder Kris was er dan ook helemaal klaar mee. Ze pakte de telefoon van de selfie queen af en gooide deze zonder pardon over haar schouder. Dit pikte Kim natuurlijk niet en deed er nog een schepje bovenop. De telefoon van Kris werd van een paar meter hoog naar beneden gegooid en overleefde de val niet.

2. Peperdure oorbel

Het bonden met de familie tijdens de ski trip was dus niet helemaal gelukt, en ook op Bora Bora ging het fout. Kris duwde haar dochter de zee in, waardoor een van haar peperdure oorbellen ergens op de bodem van de zee belandde. Dit werd Kim even te veel en ze raakte volledig in paniek. Gelukkig was daar grote zus Kourtney die lekker nuchter bleef en de bekende zin zei die iedereen nu kan dromen: “Kim, there’s people that are dying.”

3. Ondankbare Rob

Kendall tastte diep in de buidel toen ze voor haar broer Rob een cadeau kocht. Het was geen boekenbon maar een fancy iPad met toetsenbord en pen. Ontzettend gul zou je denken, alleen Rob zag dat cadeau niet zo zitten. Hij gaf het cadeau namelijk aan zijn toenmalige vriendin Blac Chyna, die al niet geliefd werd door het Kardashian-telg. Dit heeft de beauty moeten horen via social media en dat schoot flink in het verkeerde keelgat.

4. Autobiografie van Caitlyn

Caitlyn besloot om haar hele leven op papier te zetten en het met de rest van de wereld te delen. Dit viel alleen niet  in goede aarde bij de rest van de familie. Volgens de momager, zoals Kris zichzelf noemt, staat het boek vol leugens en klopt er he-le-maal niks van. De band tussen Caitlyn en haar kinderen is hierdoor flink beschadigd.

5. Uit de hand gelopen fotoshoot

Kourtney was de boosdoener van een van de meest recente relletjes binnen de familie. Kim regelde een fotoshoot waar de hele familie voor op moest komen draven. Helaas kwamen de agenda’s van de zusjes niet met elkaar overeen, wat zorgde voor enige frustratie. Kourtney kreeg de volle laag en na over en weer geschreeuw besluiten ze dat het beter is als Kourtney er niet bij is. Een prima oplossing volgens Kim, want volgens haar is haar zus Kourtney toch het minst interessant om naar te kijken.

Gelukkig duren de ruzies nooit lang in de familie en is het al snel weer koek en ei.

Heftig: de beelden waarop de Kardashians over Tristans slippertje hoorden

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de meest iconische Kardashian-ruzies op een rijtje
Sluiten