Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de meest iconische outfits van Rachel Green uit Friends

Eind vorig jaar kondigde HBO Max aan dat er een reünie zou komen met de originele cast van Friends. Door het coronavirus is dit helaas uitgesteld, maar in de tussentijd kunnen we de serie lekker bingewatchen én genieten van alle old school looks van Rachel Green. Wij zetten de beste looks voor jou op een rijtje.

Een rokpakje in een opvallende kleur? Yes please.

De iconische outfits van Rachel Green

We kennen Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston, allemaal uit hitserie Friends. De show heeft een grote invloed gehad op millenials én zelfs nieuwere generaties als het gaat om mode. Een outfit voor school, uitgaan of etentje, voor outfit-inspiratie kloppen we aan bij Rachel Green.

Ze won een speciaal plekje in ons hart (en garderobe), van een weggelopen bruid met pofmouwen tot spaghettiband-jurkjes. Wij hebben de meest nostalgische outfits uitgezocht.

1. Jeans en T-shirt

Zelfs met de meest simpele outfit kan Rachel wegkomen. Een broek en T-shirt is alles wat de actrice nodig had voor een iconische look. Wij houden van deze klassieke look.

2. Statement blazer

Rachel’s stijl is meestal heel casual, maar ze weet hoe ze een blazer moet rocken. Ga in plaats van je klassieke zwarte oversized blazer voor een blazer met printjes.

3. Cowgirl

Rachel droeg de cowgirl-trend al voordat het op Instagram losbarstte. Deze eyecatching look kun je afmaken met gouden armbanden en square-toe laarzen.

4. Preppy

Als het gaat om business looks weet Rachel wel hoe dát moet. Dit preppy rokje zien we nog steeds graag in onze garderobe en de coltrui is perfect voor het koude weer. Deze look doet ons denken aan Clueless.

5. De tuinbroek

Combineer een tuinbroek met een blazer en je look is al helemaal compleet. Deze look is niet alleen comfortabel, maar ook heel fashionable. Do we need to say more?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de meest iconische outfits van Rachel Green uit Friends
Sluiten