Renée
Renée Entertainment 05/10/2017

“Ik ben doodsbang”: Lionel Richie spreekt zich uit over dochter Sofia & Scott Disick

Het is een van de meest opmerkelijke relaties van de afgelopen tijd: het plotse samenzijn van de 19-jarige Sofia Richie en de 34-jarige Scott Disick. De twee waren al gedurende lange tijd vrienden, maar besloten de relatie in september te sealen met een paar zoenen in het openbaar.

Hoewel er een flink leeftijdsverschil tussen Sofia en Scott zit, is dat helaas niet het enige waar mensen over vallen. Zo staat Scott bekend als een seksverslaafd feestbeest (iets wat hij ook zelf heeft toegegeven) en wordt-ie wel maandelijks aan een nieuw, bij voorkeur jong meisje gelinkt.

Ook papa Lionel Richie besloot zich maar eens uit te spreken over de relatie tussen zijn dochter en veelbesproken Scott, die natuurlijk vooral bekendheid heeft gegaard door zijn relatie en kids met Kourtney Kardashian.

De 68-jarige Lionel is één van de juryleden van American Idol en kon zich niet inhouden tijdens een promomomentje van de show. De zanger werd gevraagd of hij blij was voor de twee, maar antwoordde met het volgende: “I’m scared to death, are you kidding me? Have I been in shock?! I’m the dad, come on.”

Lionel is duidelijk niet blij met de situatie en dat valt ook best wel te begrijpen. We hopen boven alles natuurlijk dat Sofia en Scott het echt leuk hebben met elkaar en dat alles goed zal gaan, maar kijkend naar zijn verleden vallen de twijfels niet te ontkennen.

Een onbekende bron deelde ook met US Weekly wat Kourtney ervan zou vinden: “Kourtney thinks this fling with Sofia is a little weird, but nothing shocks her anymore. Kourtney just wants Scott to be his old self. She shares three kids with him, so she’ll always want the best for him and will always make sure he’s happy.”

Scott vertrok eerder deze maand met Sofia naar Mexico, voor een korte vakantie:

Wij zijn benieuwd hoe dit verder zal gaan.

US Weekly

Reageer op artikel:
“Ik ben doodsbang”: Lionel Richie spreekt zich uit over dochter Sofia & Scott Disick
Sluiten