Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 1 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

IKEA komt met T-shirts en truien en we willen ze allemaal

IKEA is life, dat weten we allang. De Billy boekenkast en de Kallax kast zijn klassiekers die we allemaal wel ergens in ons huis hebben staan, of we het nu willen toegeven of niet. Goed nieuws voor alle IKEA lovers: ze hebben een kledinglijn.

IKEA T-shirts

Dat de winkel IKEA een speciaal plekje in ons hart heeft, hoeven we niet uit te leggen. Het is namelijk gewoon een fantastische zaak. Van de leuk ingerichte huisjes van 15 vierkante meter die we zelf nooit zo leuk krijgen, naar Smaland tot aan de IKEA gehaktballen.

We hebben een #limited edition #kledinglijn, omdat we 75 jaar bestaan! ? Vanaf morgen kan je de t-shirts voor €9.95 en de truien voor €19.95 kopen bij zes winkels: #IKEAamsterdam, #IKEAamersfoort, #IKEAbarendrecht, #IKEAeindhoven, #IKEAheerlen en #IKEAutrecht. ? Vang je achter het net? Dan kan je de komende weken op donderdag meedoen aan de #TBTQUIZ. #BILLYismyhomeboy #merchandise #IKEA #IKEAnederland

290 Likes, 54 Comments – IKEA Nederland (@ikeanederland) on Instagram: “We hebben een #limited edition #kledinglijn, omdat we 75 jaar bestaan! ? Vanaf morgen kan je de…”

Tijd voor taart want IKEA Nederland is jarig en viert haar 75ste verjaardag. Daarom pakt de meubelwinkel het groots aan dit jaar, namelijk met een eigen mini kledinglijn. IKEA T-shirts en truien zijn vanaf vandaag te koop bij zes vestigingen in Nederland.

De kleding

Dus, hoe ziet de collectie van IKEA eruit? T-shirts en truien waar onder andere de teksten ‘Billy is my homeboy’ en ‘Ik wil niet opgehaald worden uit Smaland’ kan je vanaf nu kopen. Vind je de Billy boekenkast stom en Smaland kut? Naast dat we dan geen vrienden kunnen zijn, heeft IKEA toch ook iets voor jou. Er zijn namelijk ook truien met het iconische IKEA-softijsje en het typische broodje worst.

ikea kleding
ikea kleding

Ben je helemaal enthousiast? Ren dan snel naar de IKEA in Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen of Utrecht. Je mag overigens best nog een rondje door de IKEA zelf lopen om het een en ander in te slaan want de shirts zijn niet duur. Voor €9,95 heb je al een T-shirt en de truien kosten €19,95. Wij weten wel waar we zo naartoe gaan.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Als je rijk wilt worden moet je nu deze IKEA tafel kopen

AD

Reageer op artikel:
IKEA komt met T-shirts en truien en we willen ze allemaal
Sluiten