Lobke Killaars
Lobke Killaars Home & Interior 28 aug 2018

Als je rijk wilt worden moet je nu deze IKEA tafel kopen

IKEA is jarig en om haar 75e verjaardag te vieren lanceert ze een aantal klassiekers die jaren geleden retepopulair waren. Waarom je deze absoluut in huis wilt hebben? Omdat je met wat geduld een aardig zakcentje met je tafel kan verdienen.

IKEA’s b-day

Ter ere van IKEA’s verjaardag komen er een aantal meubels terug in het assortiment die vroeger zeer geliefd waren. Zo ook de LÖVET, die nu LÖVBACKEN heet. Dit is een tafel met drie poten die je koopt voor een schamele €49,95. Volgens experts is de tafel binnen tientallen jaren duizenden waard. Euro’s, ja.

Hoe dan?

Eerdere designs van IKEA stegen na jaren aanzienlijk in waarde. Ook de LÖVBACKEN werd voor duizenden euro’s verkocht. Het is dus nog niet zo’n gekke voorspelling dat de waarde van de vernieuwde modellen ook gaat stijgen.

De verwachtte waarde van de LÖVBACKEN ligt tussen de €1100 – €2000 in 2030 en de €3300 – €5500 in 2040. Je moet dus nog even wachten, maar dan heb je wel wat. Als de experts gelijk hebben tenminste.

Meer dan alleen de tafel

Ook vier andere meubels komen terug, waaronder de RÅANE stoel (eerst ‘JÄRPEN’). Naar deze stoel was een enorme vraag op de tweedehandsmarkt. Voor alle liefhebbers is deze stoel nu dus ook weer eerstehands te verkrijgen. Voor een veel kleinere prijs en mét verkoopmogelijkheden. Sla je slag.

Deze stoel wil je ook absoluut in huis halen:

Deze IKEA stoel pimpt je interieur in één keer op

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Als je rijk wilt worden moet je nu deze IKEA tafel kopen
Sluiten