Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 10 jul 2019

IKEA verkoopt vanaf nu ook vissershoedjes en die moet je hebben

Het festivalseizoen is officieel begonnen en dat betekent dat de vissershoedjes ons om de oren vliegen. Ben jij nog op zoek naar een kek accessoire voor de zomer? Dan moet je bij IKEA zijn want zij verkopen tegenwoordig ook bucket hats.

Helaas, helaas, de hoedjes zijn vooralsnog niet te koop in Nederland. Maar hé, je hebt nu nog meer reden om een vakantie naar Amerika te boeken.

Vissershoedjes van IKEA

Je weet dat je voor de KALLAX-kast, de BILLY-boekenkast en Zweede balletjes naar IKEA moet. Maar wist je al dat je ook voor je accessoires naar de meubelzaak moet? Toen IKEA de handen ineen sloeg met Virgil Abloh was het wel duidelijk dat de meubelgigant een beetje richting mode wil gaan. Nu is dat al helemaal duidelijk want sinds kort verkoopt IKEA vissershoedjes en die komen precies op tijd voor het festivalseizoen.

Een vissershoedje van IKEA? Dan is het niet meer dan logisch dat deze gemaakt is van de bekende blauw-gele shopping tassen. Dat is dus ook precies het geval want de tassen matchen perfect bij de grote shoppers. Het internet reageert overigens hetzelfde als wij, want iedereen gaat los op het internet.

Albert 🚀 on Twitter

Summer 🔥 #ikea #buckethat

Aubrey Felty on Twitter

I thought you all should know that ikea sells bucket hats

Kaylin on Twitter

I want an IKEA bucket hat so bad

Ben North on Twitter

Someone’s please get me an Ikea bucket hat 😂 think it’s best thing i seen all year

Jorge on Twitter

My sister got me an Ikea bucket hat, this summer is mine

Alberte Malmgren Hagedorn on Twitter

@tinysockss @IKEAUKSupport I have started a petition to #BringKNORVAWorldwide We need this! https://t.co/F6wwqjf2KZ

Niet in Nederland

Helaas is de bucket hat van IKEA dus niet in Nederland te koop. Maar je zou dus tijdens je volgende vakantie naar de Verenigde Staten even langs kunnen gaan om er eentje te scoren. Geen zin om naar de andere kant van de aardbol te vliegen? Koop dan de grote tas van IKEA en neem een naaicursus zodat je er zelf eentje in elkaar kan flansen.

IKEA Helpt on Twitter

@Betetype Hej, goede vraag! De KNORVA hoedjes zijn helaas niet te koop in Nederland, maar wie weet wat de toekomst ons zal brengen. Wellicht dat een citytrip naar Amerika binnenkort eens op je planning past ;) Fijne dag nog! ^Diana

Glamour

Reageer op artikel:
IKEA verkoopt vanaf nu ook vissershoedjes en die moet je hebben
Sluiten