Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 23 jun 2019

Bij de grote concurrent van Netflix kijk je binnenkort gratis naar duizenden films en series

Je kunt binnenkort misschien wel je Netflix abonnement opzeggen. IMDb – je weet wel, de site waar je terecht kunt voor al je vragen over series en films – brengt de streamingdienst IMDb TV naar Nederland. Dat betekent dat je straks gratis (!) naar duizenden series en films kijkt.

Onze collega’s van WANT hebben de Nederlander in ons heel blij gemaakt, want de illegale downloads zijn niet langer nodig en Netflix misschien ook niet. Films en series kijk je straks voor precies €0,00.

IMDb TV komt naar Nederland

Het verbaast je vast niet dat IMDb TV een grote concurrent van Netflix is. In alleen al de Verenigde Staten maken maar liefst 34 miljoen mensen gebruik van de dienst, dus grote kans dat het in Nederland ook ontzettend populair wordt. Door het brede aanbod heb je straks hopelijk alles wat je hartje begeert.

Je hebt nu in ieder geval een reden om niet langer gratis mee te liften op het Netflix account van je zus/beste vriendin/ex/buurman, want gratis én legaal films en series kijken wordt straks ein-de-lijk mogelijk. Wanneer IMDb TV precies naar Nederland komt is nog niet bekend, maar het is in ieder geval voor het einde van het jaar.

De nadelen

Klein nadeel: om geld te verdienen met de dienst plaatsen ze reclameblokken, waardoor het minder lekker wegkijkt dan je favoriete Netflix serie. Daarnaast schijnt hun aanbod een tikkeltje gedateerd te zijn. Voor het nieuwste aanbod moet je daarom alsnog naar Netflix of een andere streamingdienst gaan.

Lees ook: 5x de engste films over seriemoordenaars en true crime die je gezien moet hebben

Reageer op artikel:
Bij de grote concurrent van Netflix kijk je binnenkort gratis naar duizenden films en series
Sluiten