Vivian
Vivian Entertainment 20 mei 2019

In case you forgot: deze celebrity-stelletjes bestonden écht in 2005

Het was een vrolijk jaar voor fans van The Notebook: Ryan Gosling en Rachel McAdams werden off screen ook een stelletje. Maar 2005 was ook een verdrietig jaar. Het was het eind van hét power couple van die tijd: Brad Pitt en Jennifer Aniston.

Wij nemen jullie mee het verleden in en kijken welke stelletjes helemaal hot and happening waren. Dit waren dé celebrity-stelletjes van 2005.

Ashton Kutcher en Demi Moore.
Hoe raar het ook is om Ashton met iemand anders dan Mila Kunis te zien, was hij toch echt flink wat jaartjes getrouwd met Demi. Ze trouwden in september 2005. Na acht jaar besloten ze te scheiden.

Keira Knightley en Jamie Dornan.
Hij is bijna niet te herkennen, maar dat is toch echt een jonge Christian Grey! In 2005 stond hij echter beter bekend als de dreamy model boyfriend van Keira. Ze waren samen van 2003 tot 2005.

Emily VanCamp en Chris Pratt.
Ze zaten beiden in de serie Everwood, waar ze broer en zus speelden. Awkward!

Jude Law en Sienna Miller.
In 2005 had Jude een affaire met de nanny, terwijl Sienna af en toe geheime afspraakjes met Daniel Craig had. Ai. Ze beëindigden hun verloving in 2006, kwamen weer samen in 2009, en called it quits again in 2011.

Ryan Gosling en Rachel McAdams.
Begin 2005 kwam de droom van menig The Notebook-fan uit: Ryan Gosling en Rachel McAdams waren in real life aan het daten. Helaas kwam daar in 2007 alweer een eind aan. Ze hadden blijkbaar niet goed genoeg opgelet tijdens het filmen, want deze twaalf levenslessen leert The Notebook je over relaties.

Mandy Moore en Zach Braff.
Na hun tweejarige relatie heeft Zach aangegeven dat hij nooit meer met beroemdheden wil daten: “When you date another famous person, that’s when they really hound you. That’s when the paparazzi are outside your house and that’s when you can’t ride your bike through Manhattan because people follow you.”

Nick Lachey en Jessica Simpson.
Ah, die goede oude Newlyweds-tijd! Onze favoriete uitspraak van Jessica: “Is this chicken what I have or is this fish? I know it’s tuna. But it says chicken. By the sea.” Eind november 2005 kondigden Nick en Jessica hun scheiding aan en zo kwam er helaas ook een eind aan onze guilty pleasure tv show.

Scarlett Johansson en Josh Hartnett.
Zij waren dé Brangelina van 2005.

Marilyn Manson en Dita von Teese.
Het stel deelde een liefde voor de kleur zwart.

Orlando Bloom en Kate Bosworth.
De twee acteurs hadden bijna vier jaar een knipperlichtrelatie, voordat ze in 2006 de relatie officieel beëindigden.

Katie Holmes en Chris Klein.
2005 was een bewogen jaar voor Katie. Ze begon het jaar als verloofde van Chris. In maart kondigden zij het eind van hun relatie aan. Een paar weken later begon Katie te daten met Tom Cruise en in juni waren ze verloofd.

Ryan Reynolds en Alanis Morissette.
De twee Canadezen waren vijf jaar samen – en zelfs verloofd – voordat er een eind aan kwam in 2007.

Blake Lively en Kelly Blatz.
Toen hubby Ryan Reynolds nog met Alanis Morissette ging, was Blake samen met Kelly. Zij was in 2005 natuurlijk dé ster van The Sisterhood of the Traveling Pants. Maar hij komt ons niet zo bekend voor. Een kijkje op zijn Wikipediapagina vertelt ons dit: “Kelly Blatz is een Amerikaanse acteur die voornamelijk in onbekende horrorfilms te zien is.” Duidelijk.

Chad Michael Murray en Sophia Bush.
De One Tree Hill-sterren gaven elkaar het ja-woord in april 2005. Maar het huwelijk hield helaas niet lang stand: in september van hetzelfde jaar vroegen de twee een echtscheiding aan.

Pete Doherty en Kate Moss.
Dit was geen liefdesverhaal zoals je ziet in de films. Het was een controversiële relatie, die dag in dag uit weer uitgebreid in de Britse tabloids werd uitgemeten. Het dieptepunt kwam in 2007, toen het supermodel op de cover stond van alle Britse bladen, maar niet op de manier waarop ze gewend was. Nee, ze was betrapt terwijl ze cocaïne aan het snuiven was. ‘Cocaine Kate’ werd ze genoemd. In ditzelfde jaar eindigde de relatie tussen Pete en Kate.

Joel Madden en Hilary Duff.
Zij waren de Tyga en Kylie Jenner van 2005. Hilary was pas zestien toen ze een relatie kreeg met de Good Charlotte rocker. De relatie was echter niet van lange duur: in 2006 kwam er een eind aan.

Justin Timberlake en Cameron Diaz.
Dit is zo’n gevalletje van: oh ja, dat is ook zo. Zij waren ook ooit een stelletje! Na een relatie van vier jaar gingen ze in 2007 uit elkaar.

Leonardo DiCaprio en Gisele Bündchen.
Dit fotogenieke stel ging kort nadat deze foto gemaakt was uit elkaar. Het duurde niet lang voordat Leo een nieuw model aan de haak had geslagen: Bar Rafaeli. Maar ook daarmee strandde het schip (pun intended) na een knipperlichtrelatie van zo’n vijf jaar.

Zin in een nog grotere throwback? Ook in de jaren negentig waren er heel wat leuke celebrity-stelletjes.

Foto’s: Getty

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
In case you forgot: deze celebrity-stelletjes bestonden écht in 2005
Sluiten