Justin Bieber kreeg bezoek van een dronken vrouw die zijn hotelkamer binnendrong

Dat het leven van Justin Bieber niet altijd over rozen gaat, wordt steeds duidelijker. Zo schreef hij laatst op Instagram dat het niet goed met hem gaat en dat hij voorlopig eventjes geen muziek meer maakt. We gunnen hem alle rust van de wereld op dit moment, maar dat zat er deze week niet in. Gister was er namelijk een indringer in de hotelkamer waar hij met Hailey verbleef.

Justin en Hailey doen het rustig aan en proberen vooral te genieten van hun tijd samen. Biebs heeft de afgelopen tijd nogal wat boekjes opengedaan, voornamelijk over zijn mentale toestand en zijn drugsprobleem in het verleden. Wij zijn blij dat hij zijn geliefde Hailey aan zijn zijde heeft, waarmee hij veel relaxt. Maar dinsdagmiddag waren ze niet met z’n tweetjes, want er kwam iemand dronken hun hotelkamer binnenwandelen.

My wife is awesome

7.1m Likes, 72.8k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “My wife is awesome”

Indringer in de kamer van Justin Bieber

In het hotel Laguna Beach in Californië was dinsdagmiddag een hoop sensatie, dankzij een nogal aangeschoten dame. De vrouw in kwestie had al een paar drankjes op en liep feestend – in haar eentje – door de gangen van het hotel. De beveiliging verwijderde haar die middag al een keer van het resort, maar ze liet zich niet stoppen. Ze keerde terug op het resort en stormde zo de kamer van Justin binnen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren vinden wij op zijn zachtst gezegd nogal bijzonder.

Justin ging goed met de situatie om en vroeg de vrouw vriendelijk te vertrekken, tot de beveiliging en de politie het overnamen. De vrouw werd gearresteerd voor huisvredebreuk. Volgens de vrouw was dit helemaal niet de bedoeling en liep ze per ongeluk de kamer van Justin Bieber binnen. Oké dan.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Justin Bieber kreeg bezoek van een dronken vrouw die zijn hotelkamer binnendrong
Sluiten