Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 2 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Urban Outfitters verkoopt nu een ‘influencer’ Halloweenkostuum

Met Halloween om de hoek zijn wij al druk aan het nadenken over hoe we de spookdag zo creepy mogelijk door kunnen komen. Gaan we voor de zombie-look of worden het toch The Ring-vibes? Alles is goed, als het maar eng en bizar is. Toch?

De mensheid heeft een nieuw dieptepunt bereikt

Helaas, wij blijken maar weer een van de weinigen die Halloween vieren zoals het hoort. Er blijven namelijk ook mensen tussenzitten die het feest zien als de uitgelezen kans om dan SM-pakje eens uit de kast te trekken. Of ineens de behoefte voelen zich te verkleden als de sexy variant van iets wat TOTAAL seksloos is. En nu hebben we weer een nieuw dieptepunt bereikt. Je kunt je deze Halloween namelijk verkleden als ‘influencer’.

halloween kostuum influencer

Yep, then I made myself a smoothie

1.9 m vind-ik-leuks, 13.2K reacties – Kim Kardashian West (@kimkardashian) op Instagram: ‘Yep, then I made myself a smoothie’

Hou op met me

Ja helaas, je leest het goed. Voor een whopping 59 dollar kun je deze Halloween rondlopen als Kim Kardashian in de bekende Yeezy-campagne. Wat je voor dat bedrag krijgt? Een legging en een topje. Met andere woorden: voor bijna zestig euro kun je er deze Halloween bijlopen als iemand die op het punt staat naar bed te gaan. Oh en als je een grijze legging en crop top nog niet influcencer genoeg vind, kun je er ook nog een blonde pruik, pet, enorme zonnebril en sneakers bij kopen om het plaatje compleet te maken. Zo weet je zeker dat je alles, maar dan ook alles verpest aan wat Halloween leuk maakt. Happy spooking!

Urban Outfitters

Reageer op artikel:
Urban Outfitters verkoopt nu een ‘influencer’ Halloweenkostuum
Sluiten