Inkspiration – Dit zijn de mooiste hand tattoos voor vrouwen

Een lange tijd waren tattoos op je handen en vingers alleen iets voor mannelijke voetballers en zangers. Gelukkig is die trend de afgelopen jaren veranderd en zijn ook vrouwen in de ban van tatoeages op de handen. Van Rihanna tot Hailey Bieber, er is een hand tattoo voor iedereen.

Ben je op zoek naar wat inspiratie? Wij delen de mooiste hand tattoos voor vrouwen zodat je direct naar de tattoo shop kunt rennen.

1. Hailey Bieber

Nog niet zo lang geleden stapte ze in het huwelijksbootje met Justin Bieber, toch liet ze haar eigen achternaam tatoeëren. Samen met haar nichtje liet Hailey een tattoo met de tekst ‘Baldwin’ tussen haar vingers zetten. Wij zijn fan.

2. Roos

De roos is een prachtige bloem, waarvan we er graag één op ons lichaam hebben. Deze doet ons denken aan Beauty and The Beast. Al met al, prachtig.

3. Vlam

Natuurlijk is een vlam op één van je vingers ook prachtig. Het fijne aan deze plek is dat je er altijd nog een ring overheen kunt schuiven als je dat wil.

4. Hand Art

Je kunt natuurlijk ook een combinatie van allerlei kleine tatoeages op je handen laten zetten. Perfect om te combineren met mooie ringen.

5. Zoë Kravitz

Zoë Kravitz laat in ieder geval zien dat ze fan is van verschillende tattoos op haar handen. Obsessed.

6. Shay Mitchell

De You actrice heeft een hele originele plek uitgekozen voor haar tattoo. Ze liet hem zetten bij Jon Boy in Los Angeles, die inmiddels verschillende celebrities heeft getatoeëerd.

7. Duim decoratie

Als je geen tattoos over je hele hand wil, kan je ervoor kiezen om alleen je duim vol te laten zetten. Geeft een super mooi effect, vinden wij.

8. Star signs

Voel je je verbonden met je sterrenbeeld? Of met het universum? Dan zijn deze tattoos perfect voor jou.

9. Chiara Ferragni

De fashion influencer heeft bijna geen plek meer voor tattoos op haar handen. Toch kan haar laatste tattoo niet achterblijven, een portret van haar zoon Leo met engelenvleugels. Te cute.

10. Stipjes

Bij deze tattoo gaat het allemaal om de details, maar dat maakt hem niet minder mooi. Een subtiele toevoeging aan je handen.

11. Adele

Op de zijkant van haar hand heeft de zangeres het woord ‘Paradise’ laten tatoeëren. Wij zijn verliefd.

12. Hailey Bieber

Daar is ze weer, want ze is toch wel the queen of hand tattoos. Ook van deze compositie zijn wij fan, Hailey geeft ons heel veel inkspiration.

13. Hart

Een subtiel hartje op de bovenkant van je hand gaat nooit vervelen. Deze kleine tattoo is perfect voor degenen die niet al te opvallende tattoos willen.

14. Cara Delevingne

Cara Delevingne gaat net iets verder met haar hand tattoo. Ze liet een leeuwenkop op haar wijsvinger tatoeëren en om eerlijk te zijn: Cara staat alles.

15. Rihanna

Last but not least, Rihanna ging ook voor de vinger tatoeage met de tekst ‘Shhh…’. Inmiddels zitten Riri’s handen ook aardig vol met andere tattoos.

Deze vrouwen geven genoeg inkspiration voor een jouw nieuwe tatoeage. Ben jij er al uit welke je gaat laten zetten? Zo ja, dan is het alleen nog zoeken naar de juiste tattoo artist.

Elle

Reageer op artikel:
Inkspiration – Dit zijn de mooiste hand tattoos voor vrouwen
Sluiten