Redactie
Redactie Advertorial 13 april 2020

Eindelijk, een huis! Nu nog een betaalbare inrichting

Yes! Je hebt eindelijk de sleutel van je paleisje binnen. Nu nog een sfeervolle inrichting en je kunt aan je nieuwe leven beginnen. Maar kan het nou echt alleen sfeervol worden als je veel geld uitgeeft? Welnee!

Wie niet rijk is, moet slim zijn. Of zoiets. Met een beetje logisch nadenken en creativiteit kun je je woning heel stijlvol inrichten. Wij geven wat tips, maar schroom niet om vooral zelf te experimenteren.

Je meubeltjes

Laat je niet gek maken door dure woonbladen. Je kunt er heus wat inspiratie uithalen, maar mooi hoeft echt niet per se duur te zijn. Heb je nog een bank, maar vind je het leuk om toch iets anders in je kamer neer te zetten? Gooi er eens heel veel verschillende kussentjes op. Die haal je bij heel veel winkels goedkoop en geven een totaal andere look aan je trouwe twee- of driezitter. Overigens kun je bij kringloopwinkels spotgoedkoop soms verrassend leuke meubeltjes en accessoires kopen. Kijk dan vooral door kleuren heen. Er bestaat namelijk zoiets als verf.

Raamdecoratie

Wat je voor de ramen hangt, kan heel sfeerbepalend zijn. Soms wil je zonlicht je kamer inlaten en de andere keer heb je behoefte aan privacy en een intieme sfeer. Er is zoveel keuze. Kies je voor een mooie jaloezie, of toch liever velours gordijnen?

Wie niet te veel geld wil spenderen, kan eens de raamdecoratie van Veneta.com bekijken. Deze online shop hoeft geen fysieke winkels te betalen en is daardoor over het algemeen goedkoper. Je kunt er gordijnen, jaloezieën en andere raamdecoratie op maat laten maken. Je kunt zelf inmeten, of een expert dat laten doen. Wie zelf inmeet en een foutje maakt, hoeft niets te vrezen. Als er iets fout gaat, wordt dat kosteloos hersteld.

Verlichting

Wat voor raamdecoratie geldt, geldt ook voor verlichting. Lampen zijn sfeermakers, maar dat lijken veel mensen te vergeten. Kijk goed waar je de lampen hangt, of neerzet om de juiste sfeer te creëren en kijk naar het soort verlichting. Kies voor goedkope lampen zodat je vaker kunt wisselen. Dat geeft direct een andere sfeer aan je inrichting.

Aan de muren

Een leuk behangetje of een mooie felle kleur verf kunnen je inrichting helemaal opfleuren. Dure kunstwerken zijn nergens voor nodig. Kies je mooiste foto’s uit en lijst die in. Moet jij eens opletten hoeveel complimenten je daarover krijgt. Wat ook leuk is, zijn tekeningen. Een (kinder)tekening krijgt een heel andere look als je er een mooie (klassieke) lijst omheen doet. En zeg nou zelf, veel peperdure schilderijen zien er ook uit alsof een kind ze heeft gemaakt. Nog een laatste tip: spiegels zijn niet duur en geven een ruimtelijk gevoel in je woonkamer.

 

 

In samenwerking met Veneta.com

Reageer op artikel:
Eindelijk, een huis! Nu nog een betaalbare inrichting
Sluiten