Sharon
Sharon Love & Life 4 dec 2017

Inspiratie: zo pak je je cadeautjes origineel en stijlvol in

Een cadeau leuk inpakken hoeft namelijk helemaal niet duur of lastig te zijn. Hieronder vind je een aantal hele leuke, maar simpele inpakideeën!

Kraftpapier
Met mooi bruin kraftpapier kun je eigenlijk nooit de mist in gaan: het ziet er altijd op en top chique uit, vooral als je het nog wat aankleed door het bijvoorbeeld met touwtjes vast te maken. Een ander leuk idee is om je cadeau in te pakken met krijtpapier zodat je er een naam of een lieve boodschap op kunt schrijven.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Feestelijke printjes
Cadeaupapier met een leuke print hoef je natuurlijk niet kant en klaar kopen, je kunt het ook zelf maken! Haal alles uit de kast: maak toffe figuurtjes met washitape, stempel met nagellak of krabbel er iets met stift op.

Tijdloze toppings
Om je cadeau een final touch te geven kun je ook dingen opplakken. Denk aan mooie bloemetjes of takjes, maar ook aan lekkernijen om de gelukkige van het cadeau nóg ietsje blijer te maken.

Praktisch papier
Geen tijd meer om papier in huis te halen of geen zin om er geld aan uit te geven? Zonder dat je het weet heb je eigenlijk al een heleboel cadeaupapier in huis! Denk aan tijdschriften, kranten of oude boeken: alles kun je gebruiken en is juist heel origineel als cadeaupapier.

Labels
Het labelen van je cadeautjes is niet alleen heel belangrijk als er meerdere cadeautjes in het spel zijn, maar geeft je cadeautje ook een personal touch. Om het nog iets persoonlijker te maken kun je er ook leuke (polaroid) foto’s bijdoen!

Nog niet in de mood van het cadeautjes inpakken? Deze video van Jimmy Kimmel en Justin Timberlake gaat je erbij helpen:

Reageer op artikel:
Inspiratie: zo pak je je cadeautjes origineel en stijlvol in
Sluiten