Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Post 22 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Body positivity – Deze 20 Instagram-accounts wil je volgen

Hier bij NSMBL vinden we body positivity en self love heel belangrijk, maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste stap is het volgen van Instagram-accounts die jou inspireren en motiveren, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een positieve mindset.

En zulke accounts zijn er genoeg. Je moet ze alleen weten te vinden en that’s where we come in. Wij verzamelden de 20 tofste Instagram-accounts op het gebied van body positivity.

Body positivity: Instagram-accounts

Instagram is een platform wat ervoor kan zorgen dat je je minder goed gaat voelen over jezelf. Niet gek ook met alle perfecte plaatjes die op het platform verschijnen. Het kan fijn zijn om wat ‘echte’ lijven en verhalen tussen je Instagram-feed te zien verschijnen.

Er bestaan genoeg accounts die er juist voor kunnen zorgen dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Op deze twintig Instagram-accounts worden putjes, puistjes en rolletjes niet weggeshopt. Into body positivity? Dan zijn deze accounts het volgen waard.

1. @Mariannenykjaer

2. @Mayralouise

3. @Lovaeij

4. @Charaily

5. @Thecurvychapter

6. @Deruimtenaar

7. @Frances_cannon

8. @Robinmeerman

9.@Scarrednotscared

10. @Thebiggerblog

11. @Anoesjkaminnaard

12. @Tatjanaalmuli

13. @Veracamilla

14. @Stylehasnosize_official

15. @Itsmekellieb

16. @Joannvdherik

17. @Mypaleskinblog

18. @Chessiekingg

19. @Thebirdspapaya

20. Monki

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.