Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Beauty 6 mrt 2018

Instagram beauty-inspiratie: deze Instagrammers delen prachtige make-uplooks

Terwijl we op Instagram eindeloos kunnen doorscrollen, komen we steeds meer geweldige make-uplooks tegen. Deze Instagram beauty-inspiratie delen we natuurlijk graag met je. Of je nu meer houdt van een natuurlijke look of juist voor iets extremers wil gaan: hieronder vind je onze favo Instagrammers wat everything beauty betreft.

Instagram beauty-inspiratie

@ctilburymakeup

De kans is klein dat je nog nooit van de naam Charlotte Tilbury hebt gehoord. Ze is de oprichter van ‘Charlotte Tilbury Beauty’ en is al jaren de vaste visagiste voor van celebs, zoals Kate Moss, Jennifer Lopez en anderen, en is ze tijdens award season mega druk om de hotste celebs van hun rode loper-looks te voorzien. De perfecte glam-inspiratie!

@ellarie

Ellarie werd bekend door haar YouTube video’s, maar op Instagram is ze ook lekker bezig. Dagelijks verblijdt ze haar 1,3 miljoen volgers met haar prachtige make-up skills.

@jamescharles

James Charles is nog maar 17 jaar, maar hij is nu al lekker bezig als influencer op het gebied van beauty. Vanwege zijn goede make-up skills benoemde CoverGirl hem tot eerste mannelijke ambassadeur.

@jaydepierce

Als Youtuber maakt Jayde allerlei beauty-video’s, maar ze geeft ook een kijkje in haar leven op haar Instagram-account.

Instagram beauty-inspiratie

@jennatp

De Belgische Jenna studeert nog, maar ze doet er ook wat modelklussen naast. Momenteel loopt ze stage bij de Belgische ELLE. Naast een goed gevoel voor mode, zijn haar make-uplooks ook altijd on point.

Instagram beauty-inspiratie

@kathleen_hair

Als haarstyliste kan het niet anders dan dat Kathleen bekend staat om haar mooie haarcreaties, maar op het gebied van make-up kan ze er ook wat van. Op haar Instagram-account verschijnen vooral natuurlijke looks, dus fijne inspiratie voor je day-to-day.

Instagram beauty-inspiratie

@kdeeniham

Kelsey Deenihan mag zich een make-up artist voor vele celebrities noemen. Zo zijn onder andere Lucy Hale en Laura Dern vaste klanten. Op de foto zie je actrice Olivia Holt, die een prachtige bronzen make-uplook rockt.

Instagram beauty-inspiratie

@romeestrijd

Romee Strijd, wie kent deze schoonheid niet? Het Nederlandse Victoria Secret model is de vier miljoen Instagram-volgers al gepasseerd. Romee is dan zelf geen make-up artist, maar haar hele account staat vol met beeldschone looks.

Instagram beauty-inspiratie

@sabinehannan

Sabina mag zich nu een make-up artist en mode-influencer noemen, maar dat is niet altijd haar doel in het leven geweest: een aantal jaar geleden werkte ze nog bij een kinderdagverblijf. Sabina deelt haar extreme make-uplooks op zowel haar YouTube-kanaal als haar Instagram-account.

Instagram beauty-inspiratie

@sarahrebeccanl

De Nederlandse Sarah is al jaren bezig met het maken van YouTube-video’s. Naast het maken van vlogs en andere video’s houdt ze haar Instagram lekker up-to-date. Make-uplooks kunnen hier zeker niet achterwege blijven.

Instagram beauty-inspiratie
Wil je nog meer inspiratie opdoen? Een tijdje geleden deelden we ook al onze Instagram haarinspiratie.

Glamour

Reageer op artikel:
Instagram beauty-inspiratie: deze Instagrammers delen prachtige make-uplooks
Sluiten