Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Home & Interior 10 apr 2018
Leestijd: 5 minuten

Instagram wooninspiratie: deze 14 Instagrammers delen hun prachtige interieur

Na onze eerdere artikelen over beauty– en haarinspiratie, missen we nog een heel belangrijk Instagram-thema: interieur! Of je je kamer of huis nu een make-over wil geven óf het gewoon leuk vindt om bij iemand anders binnen te kijken – deze Instagrampagina’s bieden een hele berg aan inspiratie!

Instagram wooninspiratie

1. @zilverblauw

Anki runt samen met haar man Casper het ontwerpbureau Zilverblauw. Met succes, want naast interessante artikelen over (met name) interieur en fotografie, hebben ze ook twee boeken geschreven en een eigen productlijn opgezet, dat momenteel wereldwijd verkooppunten heeft. Op het Instagram-account van Zilverblauw delen ze allerlei leuke interieurkiekjes.

Zeg nu zelf, je klinkt toch gelijk op de volgknop als je deze retro M van McDonald’s ziet? Wij willen ‘m ook!

2. @nousnouscollection

Na een bezoek aan het Atlasgebergte in Marokko was Sandra verkocht; ze zag de mooiste kussens, dekens en andere interieuraccessoires. Ze besloot haar eigen webshop in Nederland op te zetten, genaamd ‘The Souks‘. Inmiddels heeft de winkel ook aparte collecties, waarvan de ‘Nous Nous Collection‘ er eentje is. Hier vind je niet alleen handgemaakte interieur-items voor jezelf, maar ook voor de kinderkamer.

‘The Souks’ zit ook in Amsterdam! Het adres is Thérèse Schwartzeplein 1A.

3. @themodernhouse

‘The Modern House’ is een makelaarskantoor in het Verenigd Koninkrijk. Op hun Instagram-account delen ze de pareltjes van het kantoor: van prachtige villa’s tot knusse stulpjes – het interieur ziet er altijd perfect uit.

4. @4everwitheveryone

‘4Ever With Everyone’ staat niet bekend om haar interieur – het is een sieradenwebshop – maar het kantoor ziet er te gek uit. Hoe kan het ook anders, met Instagram-babe Kae Sutherland als oprichtster én eigenaresse van het bedrijf.

5. @romyboomsma

Als je Romy Boomsma niet volgt om haar leuke outfits of haar te schattige kinderen, dan doe je het wel voor de te mooie interieurfoto’s. Romy is fan van een bohemian-stijltje, maar dan wel in een minimalistische vorm. We houden d’r van!

6. @imagicasa.be

Imagicasa is een interieurtijdschrift en -website uit België. Op hun website delen ze alles omtrent woningbouw, aankoop, verbouwing, inrichting, decoratie en interieur. Daarnaast komt er twee keer in het jaar een tijdschrift uit. Op het Instagram-account delen ze de prachtigste interieurs.

7. @greenandmustard

Dat het niet altijd hoeft te botsen met je schoonmoeder, bewijzen Anna en Sally. Beiden zijn ze obsessed met interieur en ze besloten om deze passie te delen op het internet. Op hun blog ‘Green and Mustard’ delen ze een hele hoop leuke interieur-inspiratie. Verwacht vooral veel blauwtinten en gekke printjes!

8. @myscandinavianhome

Een Scandinavisch interieur is altijd een goed idee. Kijk maar eens naar ‘My Scandinavian Home’, waar je prachtige minimalistische interieurs kunt bewonderen.

9. @plantsindecor

Planten kunnen een huis of kamer al snel een stuk huiselijker maken. Of je er nu twee of twintig (zoals in de meeste foto’s op ‘Plants in Decor’) hebt – het ziet er heerlijk levendig uit!

10. @jonathanadler

Jonathan Adler is een auteur, designer (één van de bekendste in de interieurindustrie zelfs) én een pottenbakker. Een echte duizendpoot dus! Op zijn persoonlijke Instagram-account deelt hij allerlei kiekjes van mooie interieurs. Verwacht vooral veel kleurrijke items, kunst en andere karakteristieke stukken.

11. @lexiwestergard_design

Lexi Westergard is een interieur-designer. Op haar Instagram deelt ze haar mooiste interieurklussen, waar vooral pastelkleurtjes niet te missen zijn.

12. @nataliemyers

Voor een wat stoerder interieurstijltje ben je bij Natalie Myers aan het goede adres. Haar smaak is een combi van minimalisme en industrieel – en die twee kunnen verbazingwekkend goed met elkaar.

13. @em_henderson

Emily Henderson mag zichzelf een ontwerper, televisiepersoonlijkheid (ze is onder andere het gezicht van het Amerikaanse supermarktketen ‘Target’) en een bestseller-auteur noemen. Gelukkig heeft ze daarnaast ook nog ‘gewoon’ tijd om haar Instagram up-to-date te houden!

14. @fiona_michelon_stylist

Na tien jaar ervaring in de PR en marketing gooide Fiona Michelon het over een andere boeg; ze besloot om interieurontwerpster te worden! Een goede careermove, want Fiona heeft inmiddels al meegewerkt aan allerlei (vooral commerciële) campagnes.

15. @biggerthanthethreeofus

Vier jaar geleden besloten Ashley en haar man Luke, destijds kersverse ouders van een zoontje, om een huis te kopen dat eigenlijk veel te groot voor hun drieën was – vandaar de naam ‘Bigger Than The Three of Us’. Op haar blog deelt ze allerlei tips en DIY-projecten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Instagram wooninspiratie: deze 14 Instagrammers delen hun prachtige interieur
Sluiten