Redactie
Redactie Love & Life 27 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Maak je huis klaar voor de lente met deze 6 interieurtrends

De lente komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor een grote schoonmaak in je huis. Ga deze keer verder dan alleen je planken afstoffen en je bed verschonen, door je huis op te frissen met de leukste interieurtrends die je niet wilt missen.

De interieurtrends voor de lente

De winter is inmiddels toch echt over, nu de temperaturen richting de twintig graden gaan. Daarom is het de hoogste tijd om je huis lente proof te maken met onderstaande trends. Waar wacht je nog op?

Interieurtrend 1: Natuurlijk

Deze interieurtrend bestaan uit natuurlijke materialen en rustige kleuren. Ze zorgen ervoor dat jouw huis een happy place wordt waar je je terug kan trekken wanneer je wilt. Denk bij deze trend aan rotan meubels en linnen beddengoed.

Interieurtrend 2: Scandinavische invloeden

Denk: minimalistisch, rustige kleuren en veel (licht) hout. Deze interieurtrend is perfect voor als je de rust in je huis zoekt. Voeg wat meer kleur toe om het niet saai te maken.

Interieurtrend 3: Knallende kleuren

Durf jij het aan? Knallende kleuren zijn een van de nieuwste interieurtrends en zijn een mooie toevoeging aan een interieur met bijvoorbeeld Scandinavische meubels. Ga bijvoorbeeld voor gordijnen, eetkamerstoelen of een opvallende bank in een felle kleur.

Interieurtrend 4: Goud

Misschien niet een van de nieuwste interieurtrends, maar wel een blijvertje: gouden accessoires en details in je huis. Ga voor gouden accessoires zoals schaaltjes of kandelaars of pak het groter aan met een gouden kast of fotolijst.

Interieurtrend 5: Illustraties

Ben je zelf creatief? Leef je dan eens uit met pen en papier. Mocht dit geen succes worden, dan kan je gelukkig tegenwoordig de leukste illustraties kopen bij de meeste conceptstores, ingelijst en al. Ook leuk: illustraties op andere meubels, bijvoorbeeld op een stoel of tafelkleed.

Interieurtrend 6: Gedroogde bloemen

De laatste in ons lijstje interieurtrends: gedroogde bloemen. Voor degenen onder ons die al niet voor hun eigen planten kunnen zorgen is dit dé uitkomst. Zet de bloemen in de vaas en je bent klaar. Geen omkijken meer naar. Trouwens, onze collega’s van Beautify tipten al eens dat mensen die hun planten laten doodgaan eigenlijk de leukste mensen zijn.

roomed.nl

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Maak je huis klaar voor de lente met deze 6 interieurtrends
Sluiten