Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 27 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Investeren in een designertas? Deze handtassen hebben het gemaakt in 2020

Een designertas is een flinke investering. Maar hé, ieder zo z’n ding. Als het een tas is waar jij verliefd op bent en die je veel draagt, dan is ‘ie elke cent waard. Er zijn zes tassen die heel 2020 on trend zijn en nog lang niet uit de mode gaan. Wij zetten ze met liefde voor je op een rijtje.

Zelfs tijdens de lockdown wisten we ons nog fashionable te kleden, dus is het nu time to step up your game. 

Deze zes designer handtassen zijn on trend in 2020, dus investeren maar

Oké, het is een smak geld. Toch houden deze it-bags lang hun waarde en steel jij de show ermee.

1. By Far Rachel schoudertas

Het krokodillen schoudertasje: de grootste tassen trend van 2020. Zo groot, dat het tasje zelfs een eigen Instagram-pagina kreeg. Dit prachtige tasje van By Far hangt om de schouder van menig influencer en is met van alles te combineren. De tas kost €350 en dat voor een designertas heel redelijk.

2. Bottega Veneta The Pouch

Dit design is een van de meest innovatieve 0ntwerpen van dit jaar. Deze poofy clutch werd bizar vaak gespot tijdens Copenhagen Fashion Week SS21 en is nu gebombardeerd tot de it-bag van dit najaar. Voor €2100 is het tasje van jou. Jep, dat is even slikken.

3. Jacquemus Le Chiquito Mini

Praktisch is het tasje niet, maar prachtig is het wel. Dit minitasjes nam dit jaar heel Instagram over en lijkt voorlopig nog niet te verdwijnen. Wij zijn verliefd. Je koopt dit kleine tasje voor €425 euries.

4. Loewe Pochette Bag

Deze designertas geeft ons enorme strand vibes, maar dan op een hele chique manier. Wij zien onszelf al helemaal over de Spaanse boulevard paraderen in een puffy jurk en dit prachtige raffia-tasje om onze schouder. Maar helaas, deze zomer moeten we genoegen nemen met de boulevard van Zandvoort. De tas is nog wél een optie, voor €490 is ‘ie van jou.

5. Staud Moon Mini Tote

Deze totebag scoort punten dankzij de abstracte vorm. Deze handtas is een van de meest gewilde tassen van dit jaar en je bestelt ‘m op Net-a-Porter voor €240. Valt – voor een designer tas – mee.

6. Prada Re-Edition 2005 Saffiano

Ook dit tasje is een hot item. Het model komt uit 2005, maar is in een nieuw jasje gestoken. Helaas zijn er nu geen festivals, maar volgend jaar is dit het handigste tasje om mee te nemen naar al je feestjes. Wel een beetje zuinig op zijn, want dit exemplaar kost je €1.490.

Reageer op artikel:
Investeren in een designertas? Deze handtassen hebben het gemaakt in 2020
Sluiten