Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 20 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Is deze American football-speler de nieuwe lover van Kim Kardashian?

Sinds de scheiding van Kanye West heeft Kim Kardashian niet stilgezeten. Toch is ze na haar romance met Pete Davidson niet meer in een serieuze relatie belandt. Het leek even te klikken met Tom Brady, maar nu heeft Kim het gezellig met een andere American football-speler.

Het gaat om Odell Beckham Jr. De 30-jarige footballspeler bij de Los Angeles Rams. Eerder won hij al de ‘catch of the year‘ award, maar is hij nu Kims catch of the year?

Kim Kardashian hangt veel met Odell Beckham Jr.

Kim Kardashian en NFL-ster Odell Beckham Jr. hebben de afgelopen weken wat quality time met elkaar doorgebracht. Een bron vertelt aan Page Six dat de realityster en de footballspeler ‘casual met elkaar omgaan’ na zijn breuk van vriendin Lauren Wood.

Toch zijn de chillsessies voornamelijk in groepsverband, omdat Kim en Odell veel gemeenschappelijke vrienden hebben. Ook benadrukken de bronnen rondom Kim dat ze niet serieus aan het daten is, maar dat ze open staat voor het hervinden van de liefde als ze de juiste persoon tegenkomt.

Wie is Odell Beckham Jr?

De 30-jarige Odell Beckham Jr groeide op in Louisiana, waar hij in 2014 zijn eerste professionele American football-wedstrijd speelde. Lange tijd speelde Beckham bij de Giants, daarna even bij de Cleveland Browns en sinds dit jaar speelt hij bij de Los Angeles Rams.

Vanaf 2019 had Odell een relatie mer Lauren Wood, met wie hij in februari 2022 zoontje Zydn kreeg. Toch kwam deze maand het nieuws naar buiten dat de twee vermoedelijk uit elkaar zijn.

Kim Kardashian en Tom Brady

Er gingen een tijdje wat geruchten rond dat Kim Kardashian aan het daten was met een andere felbegeerde footballer, namelijk Tom Brady, die na de scheiding van Gisele Bündchen weer vrijgezel is.

De verhalen begonnen na het feestje van Micheal Rubin in The Hamptons, waar de twee samen gespot waren. Toch heeft dit verhaal twee kanten, want anderen beweren dat de twee amper een woord tegen elkaar hebben gezegd die avond. Daarna is er ook niets meer van de twee samen vernomen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.