Renée
Renée Love & Life 21 mei 2014

Is dit de meest inspirerende before & after foto ooit?

Kijkend naar enkel de beelden is het misschien niet wat je verwacht had bij het bovenstaande: Taryn Brumfitt is een Australische moeder die de krantenkoppen haalde door haar inzet voor positive body image.

Net als elke moeder veranderde het lichaam van Taryn na het hebben van kinderen. Ze deed mee met een body building wedstrijd om haar pré-baby buikspieren terug te krijgen, maar merkte dat ze er niet zelfverzekerder van werd. Taryn besloot plastische chirurgie te ondergaan, maar net voordat ze onder het mes ging besefte ze dat ze niet wilde dat haar dochter zou opgroeien met dezelfde onzekerheid als zij zelf.

Om die reden startte ze met de Body Image Movement, dat steeds populairder wordt terwijl ook Taryn zelf alsmaar blijft groeien in haar reis naar zelfacceptatie. Toen ze onderstaande foto’s deelde, ging haar beweging pas echt viraal. Deze deelde ze via Facebook met de tekst: “I just wanted to share with you that I loved my body on the stage, prancing around in a bikini, as much as I loved my body sitting butt naked in my girlfriends studio.”

Zo mooi!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de meest inspirerende before & after foto ooit?
Sluiten