Bente De Bruin
Bente De Bruin Beauty 4 okt 2017

Is je lievelingsnagellak een beetje uitgedroogd? Zo los je dat op!

Er zijn kleurtjes nagellak waar je nooit genoeg van krijt. Als deze uitdrogen, baal je daar dan ook enorm van. Grote kans dat ze namelijk uit het assortiment zijn. Gelukkig is dit vrij makkelijk op te lossen met een product dat je al in huis hebt!

Het probleem met opgedroogde nagellak is vaak dat het kwastje niet meer lekker smeert. Dit komt door de restjes nagellak die hard zijn geworden tussen de haartjes van het kwastje. Dit los je dus gemakkelijk op met nagellakremover! Ja, best wel logisch eigenlijk.

Pak een schaaltje (eentje die je niet meer gaat gebruiken om uit te eten) en schenk daar een laagje nagellakremover in. Let op dat je geen plastic schaaltje gebruikt als je een remover hebt die aceton bevat. Plastic kan hierdoor namelijk smelten.

Vervolgens haal je het kwastje door het laagje remover. De meeste opgedroogde lak zal verdwijnen van het kwastje. De rest kun je er met een wattenstaafje of stuk keukenpapier nog afvegen. Gebruik hiervoor geen wattenschijfjes, want deze kunnen gaan pluizen.

Hierna draai je de dop van de nagellak er weer op, zonder het kwastje droog te maken. De rest van de nagellakremover verdunt namelijk de nagellak in het potje! Zorg wel dat het kwastje niet té nat is. Dit kan ervoor zorgen dat de nagellak niet meer mooi droogt op je nagels en mat wordt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je lievelingsnagellak een beetje uitgedroogd? Zo los je dat op!
Sluiten