Ja hoor, eindelijk! Kylie Jenner houdt baby shower in haar eigen huis

Renée 14 nov 2017 Entertainment

Ze heeft het nog steeds niet officieel bekendgemaakt, maar dit maakt toch alles duidelijk: Kylie Jenner heeft afgelopen zondag een baby shower gehouden in haar eigen huis! En ook het geslacht van de baby kan hiermee worden bevestigd… Het wordt een meisje!

We dachten eventjes nog wat extra foto’s te zien van zus Kim Kardashian’s baby shower van afgelopen zaterdag, maar dit feestje vond toch echt plaats in Kylie’s eigen achtertuin. Kylie en haar familie zijn te zien in beige satijnen pyjama’s en het feestje is gedecoreerd met een heleboel roze rozen. Alle details zijn roze, waardoor de roddels over het geslacht van de baby bevestigd kunnen worden. Ook het zwembad van de 20-jarige Kylie lag vol roze bloemen.

Scroll hieronder door alle foto’s:

Kylie el domingo en su mansión de Hidden Hills, CA (12 de Noviembre) Supuestamente celebraba su #BabyShower ? #kyliejenner #ky #kylie #beautiful #kingkylie #babyshower #kj #kyliecosmetics #jenner #sunday . . . #kuwtk #kimkardashian #khloekardashian #kourtneykardashian #kendalljenner #krisjenner #kardashian #argentina #losangeles #la #hiddenhills #ca

A post shared by Kardashian Argentina (@kardashians_argentina) on

Was dit dan toch een stille hint?

? shoot day

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie deelt al tijden geen foto’s meer van haar buik:

Sasha's Shirt ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Er zijn ook roddels dat Kylie sinds kort verloofd zou zijn met haar baby daddy Travis Scott, zo werd de social celeb eerder met een flinke ring om haar vinger gespot.

Kylie driving to Kim’s baby shower?? 11/11/17

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Reageer op artikel:
Ja hoor, eindelijk! Kylie Jenner houdt baby shower in haar eigen huis
Sluiten