Renée
Renée Entertainment 22 mrt 2017

Ja hoor! Lindsay Lohan start nieuwe reality show – de trailer bekijk je hier

Het is even geleden dat we Lindsay Lohan hebben zien acteren, maar de 30-jarige actrice komt toch echt terug op de buis! En dit keer niet met een of ander merkwaardig rolletje in een low-budget film, maar met een heuse reality serie die aan Punk’d doet denken.

De show zal The Anti-Social Network gaan heten en de trailer ervan is al gelekt, die gepaard gaat met de woorden “I’m back bitches!”. In de serie zal LiLo de social media accounts van fans gaan overnemen, waarna ze berichten naar de vrienden van de desbetreffende persoon stuurt en hen vraagt om opdrachten te voltooien. De hele prank duurt 24 uur en deelnemers kunnen met de opdrachten mooie prijzen winnen.

Lindsay lijkt duidelijk enthousiast over de serie en ziet er ook beter uit dan we haar in de afgelopen jaren hebben gezien. Wij zijn benieuwd!

Lindsay: “I love social media. I am social media. Everybody knows you should never leave your phone lying around… especially near me. So, I’ve decided to hijack your social media for a whole 24 hours. If you can pull off 3 challenges, then you’ll win some fabulous prizes. But they won’t know I’m the one pulling the strings.”

Aan het begin van het jaar zagen we nog dat LiLo al haar foto’s verwijderde van Instagram, dat volgens haar manager voor een ‘periode van verandering’ zou staan. Scott Carlsen, Lindsay’s manager, vertelt: “Lohan is in a period of renewal and has been making positive changes in her life.” Het is zo’n tien jaar geleden dat Lindsay ontspoorde en vooral bekend stond om haar alcohol– en cocaïnegebruik, maar de actrice lijkt een transformatie te hebben ondergaan. Of ja, de zoveelste, maar deze lijkt wel wat meer steady.

Lindsay vertelde aan Good Morning Britain dat ze eindelijk rust heeft gevonden in haar leven nu ze dertig is geworden en dat ze veel spiritueler is geworden. LiLo: “Studying the Koran is something I found solace in, a religion where I found a lot of peace. I have reached inside and I found what I want my intentions to be in the world… focusing on taking control of what I want out of life.”

Naast de show zal Lindsay ook te zien zijn in een nieuwe horrorfilm genaamd The Shadow Within, waarover ze het volgende deelde: “It shows how you can find love in the darkest places.”

Reageer op artikel:
Ja hoor! Lindsay Lohan start nieuwe reality show – de trailer bekijk je hier
Sluiten