Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 15 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Say what? Ja Rule wil weer een nieuw Fyre festival organiseren

Rapper Ja Rule geeft het Fyre festival nog niet op. Een maand nadat de documentaire over het mega geflopte festival uitkwam, laat de rapper weten dat hij bezig is met het organiseren van een Fyre 2.0 festival. Dat lijkt ons nou niet bepaald een strak plan.

Een nieuw muziekfestival

Je zou denken dat iedereen die ooit iets te maken heeft gehad met ‘the greatest party that never happened’ dit hele drama ver achter zich wil laten. Dat geldt voor Ja Rule niet. De 42-jarige rapper laat weten dat hij bezig is met het organiseren van het volgende epische muziekfestival.

Hij zegt: “It is the most iconic festival that never was. I have plans to create the ICONNic music festival.” ICONN is een nieuwe app van Ja, dat te vergelijken valt met de Fyre app.

De rapper, die het festival heeft opgericht met Billy McFarland, laat daarnaast weten dat hij de documentaire nog niet heeft gekeken aangezien hij er zelf bij was. Hij vertelt: “It’s not funny to me man, it’s heartbreaking. It was something that I really wanted to be special… and it just didn’t turn out that way.”

Een nieuwe app

Maar goed, het is duidelijk dat Ja gelooft in een tweede kans. De rapper laat weten dat hij al een tijd bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe app, dat ook fungeert als een talent booking app, net zoals Fyre.

Eerder liet Ja via Twitter al weten dat de app ICONN eraan komt. Hij noemt het een ‘celebrity entertainment booking and concierge service’. Via de app zou je makkelijk artiesten zoals Cardi B, Ashanti, Fat Joe en Shawn Mendes kunnen boeken.

We zijn benieuwd of er daadwerkelijk een festival aankomt dat wél gaat zijn zoals het Fyre festival zou zijn. Stiekem hopen we dat Ja dit idee gewoon snel vergeet om nog zo’n ramp te voorkomen. Op de steun van Billy kan Ja niet rekenen, die zit namelijk de aankomende jaren in de gevangenis.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

En wat nou als Andy King uit de Fyre Festival-documentaire een vrouw was?

People

Reageer op artikel:
Say what? Ja Rule wil weer een nieuw Fyre festival organiseren
Sluiten