Waar iedereen het over heeft: Jada Smith bevestigt haar affaire met August Alsina

Grote kans dat het je niet is ontgaan: in de nieuwe aflevering van Red Table Talk hielden Jada Smith en hubby Will Smith een gesprek met elkaar. Waar Jada (en de andere dames van de familie Smith) vaak zelf degene is die vragen stelt, was zij dit keer de hoofdrolspeler in de aflevering.

Het stel reageerde voor het eerst op alle geruchten rondom ontrouw. En tja, Jada kon niks anders dan de geruchten bevestigen. Wij praten je bij.

Red Table Talk met Jada Smith en Will Smith

Red Table Talk is de talkshow die de ladies van de familie Smith via Facebook houden. Meestal is Jada Smith degene die de vragen stelt aan haar gasten (remember de aflevering met Jordyn Woods?!), maar dit keer was ze zelf te gast samen met hubby Will Smith.

De twee gingen het gesprek met elkaar aan en die ging ook over een moeilijke periode die ze samen meemaakten vier jaar geleden en de geruchten die de ronde deden.

Geruchten

Jada Smith en Will Smith voelden zich genoodzaakt om een reactie naar buiten te brengen nadat August Alsina deze maand beweerde een affaire te hebben gehad met Jada Pinkett-Smith. Dat was niet het enige wat hij erover zei, hij beweerde namelijk ook dat de affaire met volledige toestemming van lover Will Smith was.

En dat riep natuurlijk veel vragen op bij fans. Sterker nog, er gaan al jarenlang geruchten over dat de twee een open huwelijk zouden hebben. De beweringen van August Alsina leken dit alleen maar te bevestigen: “I actually sat down with Will and had a conversation,” vertelde August. “Due to the transformation from their marriage to life partnership that they spoken on several times, and not involving romanticism, he gave me his blessing.”

Tijdelijk uit elkaar

De periode waar August Alsina over spreekt, was de periode waarin Jada Smith en Will Smith tijdelijk uit elkaar waren. In die periode kreeg Jada Smith contact met de Amerikaanse zanger August Alsina. August zat toen in een periode waarin het niet goed met hem ging, hij zat niet lekker in zijn vel.

De vriendschap met Jada Smith mondde uit in en relatie. En nu heeft Jada Smith toegegeven dat ze inderdaad een affaire met August heeft gehad. Ze vertelde dat ze op het moment van de affaire uit elkaar was met Will, ze besloten dat ze tijd apart nodig hadden, en dat ze allebei moesten uitvogelen wat ze nodig hadden om gelukkig te zijn.

“We decided that we were going to separate for a period of time and you go figure out how to make yourself happy and I’ll figure out how to make myself happy,” vertelt Will Smith. “From there, as time went on, I got into a different kind of entanglement with August,” verklaart Jada Smith.

 

Reageer op artikel:
Waar iedereen het over heeft: Jada Smith bevestigt haar affaire met August Alsina
Sluiten