Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 16 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Jasmijn (26): ‘Ik ging vreemd terwijl ik anderhalve maand zwanger was’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Jasmijn* over haar situatie.

Ongepland zwanger

“Ik wil graag anoniem mijn verhaal doen, want ik wil niet dat iemand er achter komt dat ik het ben. Toch vind ik het wel fijn om te kunnen vertellen. Ik ben nu zo’n 4 jaar samen met mijn vriend en we hebben zo onze ups en downs. Vorig jaar ging ik door een hele lastige periode heen, met veel stress. Ik hou heel erg veel van mijn vriend, maar ik ben erachter gekomen dat ik niet zo heel goed met hem kan praten. Eerst was alles leuk, maar het afgelopen jaar klapte hij volledig dicht als ik weer eens stress had, uit mijn slof schoot of als ik met hem wilde praten over mijn gevoel. Ik snap het, het was voor ons beiden niet makkelijk.”

“Toen ik op werk een collega tegenkwam die wél aanvoelde dat ik wilde praten, was ik verrast. Het was ontzettend fijn om mijn gevoel kwijt te kunnen, zonder het gevoel te hebben dat je iemand daarmee belast. Uiteindelijk begon ik zelfs een beetje gevoelens te ontwikkelen voor deze collega. Of het komt omdat ik in een wat zwakkere, minder goede periode zat of dat ik hem écht zoveel leuker vond dan mijn eigen vriend, weet ik eigenlijk nog steeds niet.”

Van ‘t één..

“Tijdens een werkborrel had ik iets te veel gedronken en vertelde ik deze collega dat ik eigenlijk een stiekeme crush op hem had. Dat vond hij heel erg leuk, maar hij wees me erop dat ik een relatie had. Een beetje teleurgesteld ging ik weer terug naar naar mijn andere collega’s, maar aan het einde van de avond kwam hij toch weer naar me toe. Dat hij mij ook leuk vond maar niet wist wat hij daar mee aanmoest. Aan het einde van de avond hebben we gezoend, wat heel erg fijn was. Toch voelde ik me slecht, want ook dit valt keihard onder bedrog. Toen ik een aantal dagen later al anderhalve maand zwanger bleek te zijn, stortte mijn hele wereld opnieuw in.”

“Nu moest ik het wel vertellen.. toch? Wil ik het kindje uberhaupt houden? Wil ik nog wel samen zijn met mijn vriend? Ik ging een aantal dagen door een mentale hel. Uiteindelijk heb ik het verteld, dat viel natuurlijk niet heel erg lekker. We hebben besloten uit elkaar te gaan, het werkte toch al niet zo heel goed. Ik heb wel besloten het kindje te houden. Ze is nu 4 weken oud en ik ben heel blij met haar. Het is niet makkelijk om het alleen te doen, maar ik ben wel opgelucht. Die collega spreek ik nog steeds, maar ik focus me nu op mijn kleine. De liefde komt wel weer.”

* De naam van Jasmijn is wegens privacyredenen veranderd.

Wil je ook je verhaal kwijt? Mail naar [email protected]. Mag uiteraard geheel anoniem.

Eline (29): ‘Mijn ex beëindigde onze relatie van 6 jaar en nam onze hond zomaar mee’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.