Je kunt je iPhone op zwart-wit zetten & dat gaat diréct verslaving tegen

Al die kleurtjes op je scherm zijn natuurlijk mooi, maar ze kunnen je wel ontzettend afleiden. Ben jij zo iemand die constant denkt een nieuwe notificatie te ontvangen, omdat je reactievermogen zo getraind is op blauwe vensters in je ooghoek? Dan is dit wat voor jou.

Je denkt een melding te zien op je iPhone, en voor je het weet ben je weer een half uur aan het scrollen door je social media. Je kunt je concentratievermogen echter een flinke boost geven door je beeldscherm simpelweg op zwart-wit te zetten. Als je al die felgekleurde notificaties niet meer ziet, zul je merken dat je minder snel je telefoon ontgrendelt.

The People’s Champ™ on Twitter

I put my iPhone on grayscale and NEVER LOOKED BACK.

Het lijkt ons vooral een goed idee om deze functie eventjes aan te zetten op het werk of wanneer je aan het studeren bent. Snapchat en Instagram worden er meteen veel minder leuk van, dus je hebt dan ook helemaal geen zin meer om te gaan scrollen. Je productiviteit krijgt een boost door de mindere mate van afleiding en daarnaast lijken er ineens veel meer uren in je dag te zitten.

Hoe je het doet? Door simpelweg onderstaande instructie te volgen!

Dit is waarom je iPhone uitvalt bij 25% batterij (en hoe je het oplost)

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Je kunt je iPhone op zwart-wit zetten & dat gaat diréct verslaving tegen
Sluiten