Kelly Kulk
Kelly Kulk Food 13 jun 2015

Je nieuwe favoriete snack: Geroosterde kikkererwten met rozemarijn en parmezaan

Dit heb je nodig:
– 2 blikjes kikkererwten
– 2 eetlepels rozemarijn
– 2 theelepels knoflookpoeder
– 50 gram parmezaanse kaas
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Zo ga je te werk:
– Warm je over voor op 200 graden Celsius. Haal de kikkererwten uit het blik, spoel ze goed en laat ze drogen op keukenpapier. Stop de erwten daarna in een grote kom.
– Voeg daarna de rozemarijn, olijfolie, knoflook, parmezaan, zout en peper toe en hussel het door elkaar.
– Verdeel de kikkererwten op een ovenplaat en laat het 45 minuten in de oven zitten. Keer de kikkererwten regelmatig om met een spatel.

Besprenkel de erwten eventueel met wat extra zout en laat het afkoelen. Enjoy!

Reageer op artikel:
Je nieuwe favoriete snack: Geroosterde kikkererwten met rozemarijn en parmezaan
Sluiten