Je witte muur beu? Verf hem in één van deze 7 trendkleuren van 2017

Een nieuw jaar vraagt om een nieuw kleurtje op de muur. Als jij je witte muur beu bent, maar niet weet in welke kleur je ‘m in hemelsnaam zou moeten verven, is één van deze 7 trendkleuren van 2017 misschien iets voor jou!

Van ijzig blauw tot warm mosterdgeel, met een likje verf in één van deze kleuren maak jij gegarandeerd iets moois van die witte muur én van je interieur. Welke kleur is jouw favoriet?

1. IJsblauw // Een frisse kleur die perfect samengaat met een minimalistisch, Scandinavisch interieur.

2. Guacamole // Een kleur met deze naam kan alleen maar goed nieuws betekenen. Combineer de warme groene kleur met ijsblauw voor een moderne uitstraling.

3. Zand // Een mooi alternatief voor wit als je toch niet zo van de fellere kleuren bent.

4. Oudroze // Roze in je interieur is altijd een goede keus. Verf je muren én plafond in oudroze voor een knus effect dat ideaal is voor kleinere kamers.

5. Robbenhuid // Deze grijze kleur is zo warm dat hij een beetje bruin oogt. De knussere variant van grijs dus.

6. Mosterdgeel // Een prachtige, warme kleur die je interieur gegarandeerd een oppepper zal geven. Mocht je een hele mosterdgele muur iets teveel van het goede vinden, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om maar een deel van de muur in deze kleur te verven.

Mosterd is voor meer dan alleen bitterballen

7. Greige // Zoals de naam al aangeeft is deze kleur een mix van grijs en beige. Deze staat heel elegant en zal goed matchen met marmeren decoratie.

DIY: Maak zelf dit mooie tijdschriftenrek voor aan de muur

My Domaine

Reageer op artikel:
Je witte muur beu? Verf hem in één van deze 7 trendkleuren van 2017
Sluiten