Jenelle Evans van Teen Mom is toch wél mishandeld door haar man David Eason

Vorig weekend werd Jenelle Evans in het ziekenhuis opgenomen en de reden daarvoor vinden wij heel erg heftig. De teen mom ster zou zijn gestruikeld over een vuurkorf in de tuin, maar uit opnames blijkt nu dat haar man David Eason haar heeft mishandeld. Toch ziet het ernaar uit dat alles weer koek en ei is tussen Jenelle en David. WTF?!

Jenelle werd mishandeld door David

Duidelijk was dat op de avond van Jenelle’s opname ook een 911-call werd gedaan vanuit haar huis. Jenelle ontkende dat het om mishandeling ging, maar dat blijkt toch wél het geval te zijn.

Het telefoontje dat Jenelle op de bewuste avond zou hebben gepleegd, is uitgelekt en dit is is de opname daarvan. Wij vinden het op z’n zachtst gezegd behoorlijk heftig.

Jenelle Evans Hysterical 911 Call Reveals Husband David Eason Attacked Her | TMZ

Jenelle Evans was hysterical as she called 911 to report her husband, David Eason, attacked her at their home, allegedly pinning her down so violently she felt her collarbone crack. SUBSCRIBE: http://po.st/TMZSubscribe About TMZ: TMZ has consistently been credited for breaking the biggest stories dominating the entertainment news landscape and changed the way the public gets their news.

In de opname vertelt Jenelle dat ze door haar man David Eason is mishandeld en dat hij haar op de grond heeft gedrukt. Ze zou haar sleutelbeen hebben horen breken en was niet in staat om haar arm nog te bewegen. Ook zegt ze meteen dat David agressief is omdat hij gedronken heeft. De politie wordt vervolgens naar het huis van Jenelle en David gestuurd.

Alsof er niks is gebeurd

Toch lijkt het erop dat alles weer oké is tussen Jenelle en David. David plaatste onderstaande foto op Instagram met daarbij de tekst ‘We have never been happier, thanks for asking!’ We hopen maar dat dat ook echt zo is voor Jenelle.

We have never been happier, thanks for asking!

13K vind-ik-leuks, 0 reacties – David Eason (@easondavid88) op Instagram: ‘We have never been happier, thanks for asking!’

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Teen Mom Jenelle Evans trekt een pistool waar haar zoontje bij is

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Jenelle Evans van Teen Mom is toch wél mishandeld door haar man David Eason
Sluiten