Jenelle Evans van Teen Mom is boos op haar fans en zegt dat ze niet is mishandeld

Het gaat niet helemaal goed met Jenelle Evans van Teen Mom. Vorige week schreven we al dat Jenelle mishandeld is door haar man, wat we konden horen op een telefoongesprek met de politie. Een week later en Jenelle zegt dat het allemaal bullshit is en het nooit is gebeurd. We have questions.

Jenelle Evans is boos

Jenelle Evans, bekend van Teen Mom, is er helemaal klaar mee. Ze beweert helemaal niet mishandeld te zijn door haar man David Eason en dat iedereen om haar heen liegt. Dat lijkt ons nogal stug, gezien we de opnames hebben gehoord van het telefoongesprek tussen haar en de hulpdiensten.

In dat telefoongesprek is de Teen Mom ster helemaal hysterisch en zegt ze dat ze wel degelijk mishandeld is door David. Na de hele heisa rondom dit gebeuren ontkent ze ineens alles. Het zou nooit gebeurd zijn en ze is klaar met fans die haar niet geloven.

Een nieuwe video

Jenelle besloot daarom een video te posten op haar Youtube-kanaal waarin ze zichzelf uitlegt (en in een kast zit om de een of andere reden?). Ze vertelt dat het gewoon goed met haar gaat, maar dat ze iets moet zeggen. De jonge moeder is afgelopen week niet op social media geweest en dat zou heel goed voor haar zijn geweest.

Ze zegt: “Everything’s fine. I’ve been in so many domestic violence situations in the past that I would not put up with it now. So I don’t know why you guys would think that I would continue to stay in this relationship if I was being abused.”

Altijd eerlijk geweest

Ook laat ze nog even weten dat ze helemaal klaar is met het feit dat fans haar niet geloven en zegt: “Every time I tell you guys about it, or every time I open up, you guys are like ‘No, she’s lying. She’s putting him in jail. She’s such a f***king liar.’ Well. That is not the case at all. I was always telling you the truth about everything. With every one of my relationships and if you don’t believe me, I don’t know what to f***king tell you. I really don’t.”

Hoe het nu precies zit, weten we natuurlijk niet. Desondanks vinden we het op z’n zachtst gezegd gek dat ze ineens alles ontkent. Laten we hopen dat ze niet gedwongen wordt door haar man om dit te zeggen en dat het inderdaad goed met d’r gaat.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Teen Mom Jenelle Evans trekt een pistool waar haar zoontje bij is

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Jenelle Evans van Teen Mom is boos op haar fans en zegt dat ze niet is mishandeld
Sluiten