Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 30 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston en Adam Sandler komen weer samen voor nieuwe Netflix-productie

In ons lijstje van favoriete acteerduo’s scoren Jennifer Aniston en Adam Sandler toch wel een hoog plekje. In ‘Just Go With It’, de komedie die in 2011 uitkwam, waren ze al elkaars leukste tegenspelers en nu gaat dat opnieuw gebeuren, en wel in een heuse Netflix-komedie.

Jennifer Aniston en Adam Sandler

Hun eerste film samen, ‘Just Go With It’, was een groot succes: er werd wereldwijd maar liefst 215 miljoen dollar opgehaald. Dat smaakte dat naar meer: volgens Variety wilden Jennifer en Adam niets liever dan weer met elkaar samenwerken.

Murder Mystery

De Netflix-film genaamd ‘Murder Mystery’ zal een komediefilm worden. Wat hadden we ook anders kunnen verwachten met Jennifer en Adam in de hoofdrol? Adam speelt een agent uit New York, die samen met zijn vrouw (Jennifer) op vakantie naar Europa gaat. Hier raken ze verzeild in een bizarre situatie: ze worden de hoofdverdachten in de zaak van een moord op een bejaarde miljardair. Aan Adam en Jennifer de taak om zich uit deze situatie te redden…

Voor Adam is het de zesde keer dat hij met Netflix samenwerkt; al eerder was hij te zien in ‘The Do-Over’, ‘The Ridiculous 6’, ‘The Meyerowitz Stories’, ‘Sandy Wexler’ en in april verschijnt ‘The Week Of’. Voor Jennifer daarentegen is het de allereerste keer dat ze samenwerkt met onze favoriete streamingsdienst.

Een goede dosis spanning én humor

Nog meer goed nieuws: regisseur Kyle Newacheck en scenarioschrijver James Vanderbilt werken beiden mee aan ‘Murder Mystery’! Newacheck werkte onder andere mee aan de hilarische komedie ‘Workaholics’ en Vanderbilt aan ‘White House Down’ en ‘Zodiac’. Met een cast als deze kan het toch niet anders dan dat de film de perfecte combi van spanning en humor is?

Het is nog niet helemaal bekend wanneer de film op Netflix verschijnt. Nog even afwachten dus!

Variety

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jennifer Aniston en Adam Sandler komen weer samen voor nieuwe Netflix-productie
Sluiten