Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 9 januari 2020

Dit is hoe Jennifer Aniston reageerde op de speech van Brad Pitt en Twitter gaat los

Afgelopen week vonden The Golden Globes plaats en naast het hele rode loper spektakel kijken wij altijd uit naar de speeches van winnaars. Zo won Brad Pitt een award voor zijn rol in Once Upon A Time In Hollywood en de reactie van Jennifer Aniston op zijn speech was kostelijk.

Fans zijn door het dolle heen door de speech van Brad Pitt en gaan helemaal los op Twitter om Jennifers reactie.

Jennifer Aniston en Brad Pitt

Twintig jaar geleden, in 2000, was er een power couple in Hollywood: Brad en Jen. Tijdens hun huwelijk, dat vijf jaar stand hield, kon je door geen winkel lopen zonder hen op de voorpagina van een magazine te spotten. Nadat ze uit elkaar gingen en Brad voor Angelina Jolie koos, kregen Brad, Jen én Angelina nóg meer aandacht van de media.

Het is al bijna vijftien jaar geleden dat Brad en Jen uit elkaar gingen. Ondanks dat konden fans niet wachten tot de twee elkaar tegen het lijf zouden lopen tijdens The Golden Globes.

Beiden genomineerd voor Golden Globes

We weten dat zowel Brad als Jennifer geweldige acteurs zijn, het is geen verrassing dat ze dan ook allebei genomineerd waren voor een Golden Globe. Brad was genomineerd voor beste bijrol in de film Once Upon A Time In Hollywood en Jennifer voor beste actrice in de drama-serie The Morning Show. Jennifer won de prijs niet, maar Brad ging wél met de award naar huis. Dit was voor fans hét moment om te zien hoe Jennifer reageerde op de winning speech van Brad.

Jennifers reactie

Wanneer de camera richting Jennifer draait zitten we allemaal op het puntje van onze stoel. We zien dat Jennifer heel aandachtig luistert en supportive is. En dan is het moment daar: Brad begint over zijn date-leven en fans hebben het niet meer.

Door alle geruchten van afgelopen maanden zei Brad in zijn speech: “I wanted to bring my mom but I couldn’t because any woman I stand next to, they say I’m dating,” Dit kwam Jennifer natuurlijk maar al te bekend voor waardoor ze begint te lachen.

Voor The Golden Globes gaf Brad al aan dat hij ernaar uitkeek om Jennifer weer eens te zien. “I’ll run into Jen, she’s a good friend.”zei hij in een interview met Entertainment Tonight. Fans konden niet wachten op de reünie van de twee sterren. Sommige fans hopen zelfs dat de twee weer bij elkaar komen dit jaar (en wij stiekem ook).

Je weet wat ze zeggen: de dromen van fans komen altijd uit. Toch?

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit is hoe Jennifer Aniston reageerde op de speech van Brad Pitt en Twitter gaat los
Sluiten