Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Aniston heeft een pony die regelrecht uit de 00’s komt

Als we iemand een koningin op het gebied van kapsels kunnen noemen, is het Jennifer Aniston wel. Naast een lange lijst aan iconische filmrollen en haar nieuwe beautymerk, Lolavie, staat Jennifer Aniston bekend om het dragen van een van de meest iconische kapsels aller tijden. ‘The Rachel’ is over de hele wereld een begrip geworden en verwijst naar haar rol als Rachel in Friends.

Nu heeft ze wederom een nieuw kapsel.

Jennifer Aniston heeft side fringe

De laatste maanden lijkt het erop dat Jen An een go-to-kapsel heeft gekozen: middellange lengtes met schokkerige plukken die het gezicht omlijsten. Het lijkt erop dat Jennifer zo blij is met dit kapsel dat ze het al langere tijd niet meer heeft veranderd. Tot nu, want in een nieuwe Instagram-post lijkt het erop dat de actrice heeft besloten haar kapsel weer eens te veranderen.

Poserend in een tropische omgeving, waar Jennifer Aniston momenteel Murder Mystery 2 aan het filmen is, draagt ​​ze een chique zonnebril en een bloementop terwijl ze naast haar co-ster Adam Sandler staat. Daar blijft het niet bij, want als je goed kijkt zie je dat de voorkant van Jens haar in een pony is geknipt. En dat is niet zomaar een pony, maar een stijl die regelrecht uit de 00’s komt. De rest van haar kapsel is gestyled in losse krullen die perfect bij de omgeving passen. Wij zijn fan!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.