Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 25 mrt 2019

Adele en Jennifer Lawrence waren uit in New York en hadden de tijd van hun leven

Wij houden wel van een feestje op z’n tijd, maar het komt vrijwel nooit voor dat we zo’n leuke avond hebben als Adele en Jennifer Lawrence afgelopen weekend hadden. De twee waren keihard aan het feesten in een gay bar in New York City en ja, er is beeld.

Adele en Jennifer Lawrence in New York

Als celebrity zijde weet je dat als je naar een club gaat in New York City, je gegarandeerd gefilmd gaat worden. Toch hadden Adele en Jennifer daar geen problemen mee afgelopen vrijdag. De twee zijn al een tijdje bevriend en besloten dus om een avondje uit te gaan en een beetje te rellen in de gay bar ‘Pieces’ in de Big Apple.

Joe on Twitter

I’M AT PIECES AND ADELE AND JENNIFER LAWRENCE ARE HERE LMFAOO https://t.co/sQfzOcRJmh

Papacito Bach on Twitter

And @Adele is on stage at Pieces tonight. Oh boy, this is fun https://t.co/e7fesvNIEI

Drankspelletjes in een gay bar

Wat ze hier precies deden? De dingen die wij eigenlijk ook doen als we dronken in de stad zijn: drankspelletjes, dansen en lachen. Op een gegeven moment zou Jennifer mee hebben willen doen met het drankspel en riep Adele: “She’s fucking engaged. You’re not even relevant to be here!” Waarop Jennifer zei: “My engagement has nothing to do with my drinking abilities!”

Later op de avond had Adele een drankspelletje verloren (kijk alsjeblieft de hilarische video hieronder). Jennifer sprong vervolgens op haar terwijl ze schreeuwde waarom ze had verloren. De reactie van de host: “Jennifer, this isn’t the hunger games.” Lol. Mogen wij ook even een avondje uit met deze Adele en JLaw want het ziet er te gezellig uit. Ja? Oké thanks.

adele doing things on Twitter

Adele losing on a drinking game in a gay bar in NYC https://t.co/kEka1JsSgO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Adele en Jennifer Lawrence waren uit in New York en hadden de tijd van hun leven
Sluiten