Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 15 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Nederlandse actrice Thekla Reuten speelt in ‘Red Sparrow’ met Jennifer Lawrence

Dat we van Jennifer Lawrence houden is geen geheim. Niet alleen haar geweldige gevoel voor humor, maar ook haar enorme talent voor acteren maakt ons zielsgelukkig. Volgende maand is het weer zover: ‘Red Sparrow’ draait dan in de bioscoop! En niemand minder dan de Nederlandse actrice Thekla Reuten heeft ook een rol te pakken. Daar gaat ons Nederlands hartje sneller van kloppen…

J-Law als Russisch spion

First things first. Waar gaat de film over? ‘Red Sparrow’ draait om Dominika (gespeeld door, jawel, Jennifer Lawrence). Ze probeert te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. In ruil voor een goede dokter voor haar moeder, wordt ze een Russisch spion. Om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen, verleidt ze de CIA-agent Nathaniel. Het verhaal wordt extra lastig als ze binnen de CIA wordt aangenomen om een verrader in Washington te vinden.

“We’ll Get Along”

In een nieuwe filmclip die 20th Century Fox NL uitbracht, zie je een scène tussen Jennifer en ‘onze’ Thekla. Nederlandse trots, hoor. Trrrring, de bel gaat. Het zal je maar gebeuren: je doet de deur open en Jennifer Lawrence staat voor je neus. Wij zouden ons helemaal doodschrikken, maar Thekla blijft er rustig onder. “You must be Katarina. You’re pretty.” Kijk zelf maar:

Waar kennen we Thekla Reuten van?

Thekla is al sinds 1999 lekker bezig op acteergebied. Destijds speelde ze de moeder van Kruimeltje en drie jaar later had ze de hoofdrol in ‘De Tweeling’ te pakken. In 2008 begon haar carrière in Hollywood met een gastrolletje in de bekende TV-serie ‘Lost’ en nog geen twee jaar later speelde ze samen met George Clooney in ‘The American’. Tel daar nu ook nog maar een film met Jennifer Lawrence bij op. Lekker bezig, Thekla.

Nog heel eventjes wachten tot de film uitkomt: vanaf 1 maart 2018 draait ‘Red Sparrow’ in de bioscoop!

Glamour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nederlandse actrice Thekla Reuten speelt in ‘Red Sparrow’ met Jennifer Lawrence
Sluiten