Jennifer Lawrence is verloofd en dit is alles wat je erover moet weten

Stop met wat je aan het doen bent, we hebben belangrijk celeb nieuws voor je. Niemand minder dan de knappe Jennifer Lawrence is namelijk verloofd. Ze heeft de relatie lang low-key weten te houden, maar nu is het hoge woord er eindlijk uit.

De actrice die we kennen van ‘The Hunger Games’, ‘X-men’ en nog veel meer is nu officieel verloofd. De geruchten gingen al de ronde omdat J-Law dinsdag in New York werd gespot met een knots van een diamant om haar ringvinger. Tot vandaag bleef het bij suggereren, maar Jennifer heeft bij Fox News bevestigd dat ze echt verloofd is met Cooke Maroney. Meer dan dat liet de blondine niet los.

@People reports Jennifer Lawrence is reportedly engaged to boyfriend, Cooke Maroney. She was seen sporting a “massive ring” on that finger while they were at an art gallery in New York. Congrats to the happy couple! ­čĺŹ

2,406 Likes, 15 Comments – Jennifer Lawrence (@jenlawrenceactress) on Instagram: “@People reports Jennifer Lawrence is reportedly engaged to boyfriend, Cooke Maroney. She was seen…”

Korte relatie

Er is nogal wat ophef over het aankomende huwelijk, omdat de twee lovers pas net samen zijn. Ze zijn afgelopen zomer voor het eerst samen gespot en sinds dien is het snel gegaan. In januari gaven de twee aan dat het serieus is en dat ze gaan┬á‘for the long ride’. Blijkbaar heeft Jennifers beste vriendin, Laura Simpson, haar voorgesteld aan Cooke Maroney. In mei sloegen de twee aan het daten en sprong de vonk over.

#JenniferLawrence sekiz ay ├Ânce birlikte olmaya ba┼člad─▒─č─▒ #CookeMaroney ile ni┼čanlanm─▒┼č. Bakal─▒m muhtemelen #Dior’un tasarlayaca─č─▒ gelinli─či nas─▒l g├Âr├╝necek? . . . . . #marriage #engaged #celebritycouples #wedding #unlusevgililer #unluasklar

27 Likes, 0 Comments – PopXSecret (@popxsecret) on Instagram: “#JenniferLawrence sekiz ay ├Ânce birlikte olmaya ba┼člad─▒─č─▒ #CookeMaroney ile ni┼čanlanm─▒┼č. Bakal─▒m…”

 

Wie is Cooke Maroney?

We horen jullie denken: wie is Cooke Maroney? Dit vroegen wij ons ook af en daarom hebben we wat research gedaan (you’re welcome). Cooke Maroney is een 33-jarige kunstliefhebber die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hij is namelijk galeriehouder, en wel van de┬áGladstone Gallery‘s Upper East Side. Dit is een hele fancy galerie. De voorliefde voor kunst heeft hij niet van een vreemde, zijn vader was namelijk ook galeriehouder in New York. Naast Cooke’s passie voor kunst houdt hij ook erg van feestjes. Dat belooft dus een flinke bruiloft te worden.

Wanneer het huwelijk plaats zal vinden is nog onbekend. Maar wij kijken nu al uit naar deze Hollywood wedding. 

Jennifer Lawrence uit haar zorgen over hoe we omgaan met ons lichaam

Fox News

Reageer op artikel:
Jennifer Lawrence is verloofd en dit is alles wat je erover moet weten
Sluiten