Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 26 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn intiem gespot in Miami

Jennifer Lopez en Ben Affleck lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben. Nadat J.Lo en A-Rod definitief een punt achter hun relatie zetten, wordt Jennifer al snel gespot met ex Ben Affleck. Eerder gingen ze al samen op vakantie, daarna werd hij bij haar huis gespot en nu zijn ze intiem gespot tijdens een trip naar Miami.

That’s right, Bennifer is back.

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck waren hét koppel in het begin van de 00’s, toch zetten ze in 2004 tot grote teleurstelling van veel fans een punt achter hun relatie en verloving. De twee waren daarna samen met meerdere mensen en nu, bijna twintig jaar later, zien we de terugkeer van Jen en Ben. Sinds J.Lo en A-Rod hun verloving verbraken, wordt Jennifer Lopez steeds vaker gespot met Ben Affleck.

De twee gingen begin mei al samen op skivakantie, werden samen gespot in Los Angeles en verruilden LA afgelopen weekend voor Miami. Daar werden ze afgelopen maandag gespot toen ze naar de gym gingen. Us Weekly bevestigt het bezoek van Jen en Ben aan de gym en In Touch meldt dat de twee elkaar een kus gaven en intiem waren tussen de oefeningen door.

Horloge

En daar blijft het niet bij, want Ben Affleck draagt ook nog eens een horloge dat Jennifer Lopez hem in 2002 gaf. Het gaat om een horloge dat J.Lo voor hem kocht in de muziekvideo van Jenny From The Block. Tijdens hun relatie droeg Ben Affleck het horloge iedere dag, daarna werd het langere tijd niet gezien. Het lijkt erop dat hij het speciale cadeau toch heeft bewaard en nu weer uit de kast (of kluis) heeft gehaald. We krijgen veel nostalgische gevoelens van Bennifer en kunnen er geen genoeg van krijgen.

Ben Affleck met het horloge – Mel Bouzad/Getty Images

Inmiddels heeft Alex Rodriguez via Instagram laten weten dat hij op het randje van een nieuw begin in zijn leven staat. Hij ruimt op en alles wat hem niet dient, verdwijnt uit zijn leven. Daarmee maakt hij plaats voor nieuwe energie. De timing van zijn bericht is wel erg verdacht…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.